Den här byggnaden, ett stenkast från Ground zero där World Trade Center en gång stod, ska bli ett muslimskt center.
1 av 5
Den här byggnaden, ett stenkast från Ground zero där World Trade Center en gång stod, ska bli ett muslimskt center. - Foto: Jin Lee / AP / SCANPIX
Här är en protestmarsch mot planerna.
2 av 5
Här är en protestmarsch mot planerna. - Foto: Jin Lee / AP / SCANPIX
Några av de som protesterade.
3 av 5
Några av de som protesterade. - Foto: Jin Lee / AP / SCANPIX
Personerna i Idaho, som ligger bakom Jihawg Ammo, skriver att bygget var den utlösande faktorn för deras idé.
4 av 5
Personerna i Idaho, som ligger bakom Jihawg Ammo, skriver att bygget var den utlösande faktorn för deras idé. - Foto: Jin Lee / AP / SCANPIX
Andra personer valde att demonstrera mot att det hölls en protestmarsch.
5 av 5
Andra personer valde att demonstrera mot att det hölls en protestmarsch. - Foto: Jin Lee / AP / SCANPIX

Säljer kulor glaserade med grisfett - för att döda muslimer bättre

Det amerikanska företaget South Fork Industries har hamnat i blåsväder på hemmaplan. Anledning är deras ammunition - som specialdesignats för att bättre döda muslimer.


Tystlåtna

Trots att deras nya uppfinning väcker en hel del frågor har de hittills hemliga skaparna bakom företaget inte velat yttra sig i medierna. I stället får man hålla till godo med företagets "om oss"-sida där de skriver om hur idén kom när ett gäng satt och drack "vuxendricka".

IDAHO. Pistolkulor glaserade med grisfett för att inte bara döda muslimer utan göra dem "smutsiga" på kuppen. Låter det som ett dåligt skämt? Så är tyvärr inte fallet.

Det är företaget South Fork Industries som fortfarande är rasande på att ett muslimskt center ska byggas i närheten av Ground Zero i New York. Därför har de tagit fram ammunitionen som går under namnet "jihawg ammo".

"Med jihawg ammo dödar du inte bara en islamistisk terrorist, du sänder honom till helvetet. Det skulle få blivande martyrer att tänka till innan de genomför en attack. Om det någon gång blir nödvändigt att försvara sig själv eller sina nära och kära fungerar vår ammunition på två nivåer", skrev företaget i ett pressmeddelande tidigare denna månad enligt Huffington Post.

"Put som ham in Mohamed"

Det slutar dock inte där. På den officiella hemsidan säljs även flera måltavlor med motiv som ska likna en stereotyp islamistisk terrorist. "Put some ham in Mohamed" och "Gör 72 oskulder en tjänst" finns bland de texter som går att välja mellan på tavlan.

Företaget hävdar att uppfinningen är på väg att patenteras, men sajten Gawker har inte lyckats hitta några patentansökningar. Däremot finns det ett patent på ett "avskräckningsmedel för självmordsbombare" - en uppfinning av en Mark Price. Den består av en liten ampull med grisblod som kan sättas upp på väggar i offentliga rum. På så vis sprids grisblodet vid en explosion.

"Ingen muslim skulle bli bannlyst från paradiset"

Tyvärr för både Price och jihawg-gänget finns det dock ingen tolkning av koranen som visar att en person skulle kunna hamna i helvetet på grund av grisblod eller kött.

– Så vitt jag vet skulle ingen muslim bli bannlyst från paradiset för att man ätit eller blivit skjuten av fläsk, säger religionsprofessorn Shannon Dunn till Huffington Post.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!