En anställd på JFK flygplats i New York råkade skicka ut mejl till 20 kollegor - på sin penis.
1 av 5
En anställd på JFK flygplats i New York råkade skicka ut mejl till 20 kollegor - på sin penis. - Foto: FOTOGRAFERNA HOLMBERG/Svenska Dagbladet
Mannen bad om ursäkt.
2 av 5
Mannen bad om ursäkt. - Foto: Svenska Dagbladet
Efter mejlet skickades sprang mannen runt på kontoret och försökte radera mejlen från sin kollegors datorer.
3 av 5
Efter mejlet skickades sprang mannen runt på kontoret och försökte radera mejlen från sin kollegors datorer. - Foto: FOTOGRAFERNA HOLMBERG
Mannen var anställd som säkerhetsansvarig på JFK flygplats i New York.
4 av 5
Mannen var anställd som säkerhetsansvarig på JFK flygplats i New York. - Foto: Ap
Mannens arbetsgivare har nu stängt av mannen och dragit in hans access till arbetsplatsen.
5 av 5
Mannens arbetsgivare har nu stängt av mannen och dragit in hans access till arbetsplatsen. - Foto: Ap

Penischockade sina kollegor – stängs av: "Mycket olämpligt foto"

En man råkade skicka ut ett massmejl till sina kollegor - som inkluderande en bild på mannens egna könsorgan. Nu har han stängts av från jobbet på JFK flygplats.


Ligger runt

I år det exakt 20 år sedan exfrun högg av penisen på den tidigare porrstjärnan John Wayne Bobbitt, med en kniv. 

Trots den fasanfulla händelsen hävdar Bobbitt att den sparkade igång hans sexliv ordentligt.

NEW YORK. Det gäller att inte ha för bråttom när man ska skicka ivägmass-utskickmejlen. Detta var något som Gerald Robson, en säkerhetsansvarigpå JFK flygplats, fick betala ett högt pris för.

Robson skulle svara på ett mejl angående en parkeringsolyckapå flygplatsen – då han av misstag råkade skicka med en bild på sitt egetkönsorgan i mejlutskicket. Mejlet gick ut till över 20 kollegor ochunderordnade. En av dessa beskriver bilden som ”från midjan och neråt, helt naken med penisen ute, magen och allt”, enligt New York Post.

Sprang runt och försökte radera mejlet

Men det tog inte många sekunder innan Robson själv insågmisstaget, och sprang runt på kontoret för att försöka radera mejlet i folksdatorer. Robson skickade till och med ett förlåt-mejl till alla inblandade därhan skrev:

"Tidigare i morse när jag skickade ut ett meddelande omen trafikolycka, hade jag tagit flera bilder av bilen. Av misstag, råkade jaglägga in ett mycket olämpligt foto och utan att inse misstaget skickade jag utmejlet:

"Snälla, acceptera min uppriktiga ursäkt. Jag är verkligen ledsen.”

Stängdes av

Men det var redan för sent. Han beordrades att lämnaarbetsplatsen och man återkallade alla hans autentiseringsuppgifter. Men enligt MikeMcKeon, talesman inom organisationen, ska Robsons arbetsgivare ha valt att endast stänga avhonom, istället för att ge honom sparken, enligt New York Post. Så, om Robson får behålla jobbet återstår alltså att se.

/
/
/
/
/
/
JFK
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!