Snart blir det porr av Weinerskandalen.
1 av 4
Snart blir det porr av Weinerskandalen. - Foto: Faksimil TMZ / Youtube / SCANPIX / Montage
Weiner på presskonferensen med frun Huma Abedin.
2 av 4
Weiner på presskonferensen med frun Huma Abedin. - Foto: Kathy Willens / AP / SCANPIX
Den nya, nakna, penisbilden.
3 av 4
Den nya, nakna, penisbilden. - Foto: Faksimil TheDirty.com
2011 skickade han även ut bilder på sig själv i bar överkropp.
4 av 4
2011 skickade han även ut bilder på sig själv i bar överkropp.

Sexchattade med penispolitikern – nu tar hon sats mot porrkarriär

Sedan hon gick ut med att det var hon som sexchattat med Anthony Weiner (den här gången) har Sydney Leathers, 23, haft fullt upp. Hon har intervjuats, ställt upp på bikinbilder och verkar nu vara på väg in i porrsvängen.


"Slutbag" och "cunt"

Samtidigt som Leathers rider vidare på vågen har Weiner hamnat i nya blåsväder. Dels kunde han inte svara rakt nej på frågan om han sexchattar med någon just nu. Dels har det avslöjats att han kallat en gammal medarbetare för "slutbag" och "cunt". 

NEW YORK. Borgmästarkandidaten Anthony Weiner är som bekant i blåsväder – igen. Men någon som verkar ha tjänat på hela historien är hans gamla sexchattspartner Sydney Leathers, 23. Sedan hon gick ut med sin berättelse har erbjudandena haglat.

Först talade hon ut exklusivt i CNN:s Inside Edition, sedan ställde hon upp på ett bikiniutvik i New York Post. Nu har Leathers setts med porrmagnaten Steve Hirsch, uppger TMZ. Japp, det kan alltså vara dags för en porrfilm om Leathers och "Carlos Danger", som Weiner kallade sig.

Låg bakom Kardashian, Tequila och "tonårsmamman"

Hirsch är nämligen grundare av porrjätten Vivid Entertainment, där han nu sitter som vice styrelseordförande. Han sågs träffa och sedan kliva in i en bil tillsammans med Leathers på måndagen.

Företaget är också detsamma som gjorde den beryktade porrfilmen med "tonårsmamman" Farrah Abraham, som Nyheter24 skrivit om tidigare. De har även fixat rättigheterna till läckta sexvideos med både Kim Kardashian och Tila Tequila.

"Vi får se vad som händer"

I kontroversielle Howard Sterns radioshow kommenterade Leathers ryktet.

– Vi får se vad som händer, svarade hon på frågan om hon kan ha sex framför kameran, enligt New York Daily News.

Det verkar minst sagt vara prestige inom porrbranschen att hinna först med att göra Weinerporr. Den 1 september släpps en film med arbetstiteln "Don't pull out", en referens (bland annat) till att Weiner inte ger upp sin kampanj för att bli New Yorks borgmästare. En av de medverkande ska vara den före detta porrstjärnan Ginger Lee, en av de som sexchattat med Weiner i den förra skandalen 2011.

Flera lär dock vara intresserade av att tjäna pengar på skandalen. I sammanhanget ansedda Forbes har gjort ett helt dokument om hur porrbranschen hoppas kapitalisera på Weiner.

Se Howard Sterns intervju med Leathers här:


/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!