Våldsamt slagsmål.
1 av 3
Våldsamt slagsmål. - Foto: Polis / Faksimil
Arnald Thomas-Darrah greps senare av polisen.
2 av 3
Arnald Thomas-Darrah greps senare av polisen. - Foto: Polis
Liksom Alexander Coelho.
3 av 3
Liksom Alexander Coelho. - Foto: Polis

Se mobilfilmen som avslöjar vakternas grova misshandel

Med mobiltelefonens hjälp fångades en brutal misshandel från två krogvakter på film. Nu uppmanas det till en bojkott av den populära baren.


För svaga drinkar?

New York Daily News skriver att hela bråket med barpersonalen ska ha inletts efter det att Coelho, Parker och deras vänner ska ha klagat över att drinkarna på Dirty Blondes innehöll för lite sprit.

De ska då ha blivit ombedda att lämna baren och bråket ska ha tagit sin början.

FORT LAUDERDALE.  En mobilfilm som visar hur vakter vid en populär bar, med det något suspekta namnet "Dirty Blondes", misshandlar två personer som slängts ut har blivit något av en viral succé. I filmen syns bland annat en av vakterna stampa på huvudet på en av de utslängda männen.

Fyra gripna

Men historien är mer komplicerad än bara ett fall av övervåld. De två inblandade vakterna, Arnald Thomas-Darrah och Jordan Ralfhel Dean, misstänks båda för misshandel men inte heller de misshandlade gästerna tycks ha helt rent mjöl i påsen, skriver New York Daily News.

Alexander Coelho och David Parker, som de båda heter, är nämligen också misstänkta för brott. Coelho, som fick sy åtta stygn efter att ha stampats i huvudet, misstänks bland annat för att ha knuffat till en polis. Parker uppges dels ha flytt från polisen och dels återvänt till baren senare på kvällen för att utmana vakterna på ett gatuslagsmål.

Uppmanar till bojkott

Trots misstankarna mot Coelho och Parker, som slängdes ut efter att de och ytterligare två personer i deras sällskap börjat bråka med barpersonalen, får de stort stöd av allmänheten. En Facebook-grupp som uppmanar till en bojkott av baren har bildats och har fått närmare 9 000 medlemmar, skriver New York Daily News.

Se mobilfilmen (OBS våldsamt innehåll):

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Glatt på Asienbörserna

Stopp för fler hotell i Amsterdam

1 timme sedan
Den som vill bygga nya hotell gör bäst i att söka sig någon annanstans än till Amsterdam.

Biskop förlåter misstänkt i knivdåd

2 timmar sedan
Den assyriske biskop som knivhöggs vid ett dåd i en kyrka i västra Sydney tidigare i veckan meddelar att han förlåter den som attackerade honom.

Explosion i Trelleborg

2 timmar sedan
Någon form av explosion har skett vid en bostadsföretags lokal i ett bostadsområde i östra Trelleborg. Det hela utreds som misstänkt allmänfarlig ödeläggelse, skriver polisen på sin hemsida.

Trelleborg: Polisen rapporterar om detonation

3 timmar sedan
"Flera polispatruller beordrades till Syster Jennys Väg i Trelleborg med anledning av en sprängning/detonation.", skriver polisen på sin hemsida.

Avblåst strejkhot – men kan ändå påverka

3 timmar sedan
Det blir inget av fackförbundet Kommunals varslade strejk på torsdagen – men flera verksamheter kommer ändå att påverkas, rapporterar Sveriges Radio Ekot.