Flygbolaget har bett om ursäkt.
1 av 2
Flygbolaget har bett om ursäkt. - Foto: Ap
Och kommer att utreda saken.
2 av 2
Och kommer att utreda saken. - Foto: TT NYHETSBYRÅN

"I am gay" – här "hånas" mannen av personalen

Inte nog med att man oroar sig för om ens bagage anländer till rätt destination – nu ska man behöva oroa sig för vad flygpersonalen kan hitta på också.


Kontroller för att sålla ut

Nu vill Kuwait införa hårda kontroller på flygplatserna – allt för att sålla ut homosexuella och förbjuda dem inträde i landet.

AUSTRALIEN. Aaron råkade ut för det otänkbara. Han hade rest från Perth till Brisbane med flygbolaget Jetstar, skriver Huffington Post.

När han väntade in sin väska på rullbandet så upptäckte han att flygpersonalen hade skrivit "I am gay" med klistermärken över hela väskan.

Alla passagerare stod och väntade på sitt bagage och när Aaron såg sin väska ryggade han tillbaka och ville först inte plocka upp den.

Till sist tog han väskan och tyckte att det hela var pinsamt eftersom alla tittade på honom. 

Kände sig utskämd

Han twittrade ut en bild på den och förklarade sedan i ett blogginlägg att han kände sig utskämd av flygpersonalen.

"I ett par minuter fick jag gå i samma skor som en homosexuell person på en offentlig plats. Jag var förstörd. Jag kände skam. Jag var förödmjukad. För mig är detta bara ett par minuter av mitt liv men om jag hade känt så här varje dag så kan jag förstå varför våra homosexuella vänner känner sig förföljda och varför det är så många som begår självmord. Det är oacceptabelt."

Flygbolagets talesperson har kommenterat händelsen och meddelat att bolaget kommer att genomföra en "grundlig utredning".

– Vi tar detta på största allvar och vi har kontaktat passageraren för att be om ursäkt för eventuellt lidande, skrev de i uttalandet, skriver Huffington Post.

Hans twitterinlägg:


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!