Onsdag 26 Jan
Stockholm

Man fick sin mobil stulen – vill nu dejta nya ägaren

Mannen vill resa till kvinnan, som bor i Marocko.
1 av 3
Mannen vill resa till kvinnan, som bor i Marocko. Foto: TT
Han blev bestulen när han somnade på ett tåg i Schweiz.
2 av 3
Han blev bestulen när han somnade på ett tåg i Schweiz. Foto: TT
Några månader efter stölden började det komma upp bilder i hans Dropbox.
3 av 3
Några månader efter stölden började det komma upp bilder i hans Dropbox. Foto: TT

Hans mobil blev stulen ombord på ett tåg. Nu vill den 24-åriga studenten dejta den nya ägaren – vars bilder kommit upp i mannens Dropbox.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

"Du får behålla mobiltelefonen – om du går med på att dejta mig".

Det är en 24-årig students budskap efter att hans mobiltelefon blev stulen ombord på ett tåg i Zürich, Schweiz. Mannen somnade under resan varefter en tjuv passade på att öppna hans jackficka och sno telefonen.

Studenten trodde att hans smartphone var förlorad – men några månader efter stölden började det ploppa upp bilder i 24-åringens Dropbox. Bilder som visade sig föreställa en kvinna som bor i Marocko. Och nu vill mannen komma i kontakt med henne.

– Jag vill få reda på mer om henne. Jag vill träffa henne och är beredd att resa till Marocko, säger han till brittiska Metro.

Tror inte att kvinnan stal telefonen

24-åringen har skapat en Facebooksida där han söker hjälp med att komma i kontakt med kvinnan. Om den nya ägaren går med på att träffa honom är han beredd att låta henne behålla telefonen. Detta eftersom studenten inte tror att det var kvinnan som låg bakom stölden.

– Det vore intressant att få veta hur hon fick min telefon, även om jag är säker på att hon inte hade något med stölden att göra. Jag gissar att hon köpte den från tjuven, säger han till Metro.

Kommentera
Kopiera länk
Dela