Här är brevet som sattes upp på ytterdörren.
Här är brevet som sattes upp på ytterdörren.

Inbrottsdrabbat par skrev tackbrev till tjuvarna: "Vi beklagar"

Ett par i Northampton drabbades av ett inbrott på söndagskvällen. Nu har paret skrivit ett uppmärksammat sarkastiskt brev till tjuvarna - där de ber om ursäkt för att de inte har "speciellt dyr smak".


Brevet

"Dear Burglars,

Thanks for popping by the other night and we're sorry we didn't have more for you to take.

As you now know, we don't have particularly expensive tastes so there's no need to come in again, unless you would like to take my collection of VHS videos and cassettes - Dan is very disappointed you didn't take these first time round.

If you would like them just knock on the front door and ask - no need to break another patio door as it's dreadfully hard work cleaning up all the glass. Thanks for all the finger prints - we really appreciated those".

NORTHAMPTON. När Kate Barret och Dan Owens kom hem till sitt hus i Northampton på söndagskvällen upptäckte de att de haft inbrott.

Tjuvarna hade krossat en glasdörr och rotat igenom hela huset efter värdesaker - utan att hitta mer än en iPod, en kamera och en mindre summa pengar. Barret och Owens bestämde sig därför för att sätta upp ett brev till tjuvarna på ytterdörren.

Polis söker vittnen till brottet

I brevet, som uppmärksammats av bland andra BBC, ber paret sarkastiskt om ursäkt för att de inte har "speciellt dyr smak".

”Tack för att ni tittade förbi härom natten, vi beklagar att vi inte hade mer som ni kunde ta. Som ni kanske vet vid det här laget så har vi inte speciellt dyr smak så det finns ingen anledning att titta in igen, såvida ni inte vill ha min samling med VHS- och kasettband. Dan är väldigt besviken på att ni inte tog dem den första gången".

Inbrottet utreds nu och polisen söker vittnen som kan ha sett eller hört när tjuvarna klättrade uppför en mur och krossade glasdörren. 

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!