Pojken var beroende av internetporr, enligt domstolen.
1 av 3
Pojken var beroende av internetporr, enligt domstolen. - Foto: TT BILD
Premiärminister David Cameron har propagerat för ett porrfilter.
2 av 3
Premiärminister David Cameron har propagerat för ett porrfilter. - Foto: Alastair Grant / AP / SCANPIX
Varje invånare med internetuppkoppling får välja att ha ett filter eller ej – men standardläget är "på".
3 av 3
Varje invånare med internetuppkoppling får välja att ha ett filter eller ej – men standardläget är "på". - Foto: MATT HOUSTON / AP / SCANPIX

13-årig pojke döms för sexuella övergrepp mot 7-årig flicka

När han var tio år våldtog han den sjuåriga flickan för första gången. Nu har den 13-åriga pojken dömts för åratal av övergrepp.


Porrförbud?

Fallet med den nu 13-årige pojken har använts som slagträ i den pågående debatten om ett brittiskt "porrfilter" på Internet. Bland annat tidningen Daily Mail har legat i framkant hos de som förespråkar filtret med sin "Block Online Porn"-kampanj.

LLANDUDNO. En walesisk skolpojke har dömts av rätten för sexuella övergrepp mot en yngre flicka. Våldtäkterna ska ha pågått medan han var mellan tio och tolv år gammal.

Flickan var sju år vid det första tillfället, skriver Daily Mail.

Växte upp i familj "utan sexuella gränser"

På tisdagen dömdes han till tre års ungdomsvård. Han slapp ett värre straff eftersom rätten fått reda på att han utsatts för olika fysiska och psykiska övergrepp hemma under sin uppväxt.

Domaren har beskrivit fallet som "oroande och mycket ledsamt". Enligt domen växte pojken upp i en familj "utan sexuella gränser". Det är troligt att han råkat ut för övergrepp och även sett vuxna ha sex, menar man.

Enligt Mirror utvecklade pojken som tioåring ett beroende av internetporr. Det började med att han tittade på porren och "testade" med flickan innan det övergick i rena övergrepp och våldtäkter.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!