Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Onanerade vid köttdisken – nu portas han från alla landets matbutiker

- 13/12/2013, 15:37 -
Kunderna fick en obehaglig upplevelse.
1 av 2

Kunderna fick en obehaglig upplevelse.

TT BILD

Mannen förbjuds nu att besöka matvarubutiker.
2 av 2

Mannen förbjuds nu att besöka matvarubutiker.

TT BILD

En man togs på bar gärning när han uträttade sina sexuella behov i köttgången på den lokala matvarubutiken.

Eugenio Freitas är överkåt. Han är så kåt att han inte kan hantera sina sexuella impulser. Det har nu lett till att han blivit portad från alla matvarubutiker i hela Storbritannien i 18 månader framåt.

Runkade i köttgången 

Det var i juli i år som Freitas, 49 år, gick till matvarubutiken Sainsbury´s i Staffordshire för att handla mat. Men väl på plats blev han så pilsk att han inte visste vad han skulle ta sig till. Så han körde ner händerna i byxorna och började tillfredsställa sig själv, mitt inne i butikens köttavdelning. Och det var inte en snabb affär. I tio minuter stod han där med händerna i byxorna.

Vittnen larmade

Andra kunder uppskattade dock inte Freitas beteende utan larmade personalen som i sin tur ringde polisen. Allt finns dessutom inspelat av butikens övervakningskamera.

En domstol förklarade senare fyrabarnspappan skyldig till förargelseväckande beteende.

Övervakas

Domaren i fallet, Paul Glenn ser brottet som allvarligt.

– Den här sortens brott orsakar bestörtning hos allmänheten. Du verkar helt oförmögen att kunna hantera konsekvenserna av det du gör, sa han efter att domen utdelats, rapporterar Mirror.

Freitas undslapp fängelse och döms i stället till sex månaders frivilligt och förbjuds att besöka matvarubutiker i 18 månader framöver, såtillvida att han inte är i sällskap av annan vuxen som kan övervaka hans beteende, rapporterar Metro.uk.