Torsdag 9 Dec
Stockholm

Här är kirurgen som opererade sina barn – redan när de var 10 år

Pappa fixar.
1 av 4
Pappa fixar. Foto: TT Bild
Systrarna har sedan tonåren vetat att de vill göra ingrepp, särskilt säker var Brittani på att hon ville förstora brösten. (Kvinnan på bilden har inget med artikeln att göra).
2 av 4
Systrarna har sedan tonåren vetat att de vill göra ingrepp, särskilt säker var Brittani på att hon ville förstora brösten. (Kvinnan på bilden har inget med artikeln att göra). Foto: AP
I dag agerar systrarna vandrande reklam för pappans klinik. (Kvinnan på bilden har inget med artikeln att göra).
3 av 4
I dag agerar systrarna vandrande reklam för pappans klinik. (Kvinnan på bilden har inget med artikeln att göra). Foto: AP
Charm och Brittani adopterades av pappan tillika kirurgen Michael Niccole och hans fru Penny.
4 av 4
Charm och Brittani adopterades av pappan tillika kirurgen Michael Niccole och hans fru Penny. Foto: AP

De adopterades in i en plastikkirurgfamilj som små. I dag handlar allt i livet om skönhet för systrarna Charm och Brittani Niccole – som båda har fått sina bröst opererade av pappa Michael.

– Han såg mig naken när jag var bebis, så vem bryr sig? säger Brittani.

Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
"Till dotterns fördel"

Föräldrarna har inte alltid varit överlyckliga över döttrarnas önska att operera sig och särskilt mamma Penny har varit kritisk. Hon berättar att hon länge försökte få Brittani att avstå sin operation – men efter att ha fått se brösten gick mamman med på det och menade att det skulle vara "till dotterns fördel" att förstora dem, 

Som bebisar adopterades systrarna Charm och Brittani av plastikkirurgen Michael Niccole och hans fru Penny. I dag är de 25 år gamla och har lagt sig under sin pappans kniv flera gånger. Det började med en naveloperation när Charm bara var 10 år gammal, bröstförstoringar vid 18 års ålder – och i dag går systrarna regelbundet och får Botoxbehandlingar. 

Systrarna växte upp i Orange County, Kalifornien, och det, menar Michael, har påverkat döttrarna betydligt mycket mer än det faktum att de är uppväxta så nära plastikkirurgin.

Kontaktas på Facebook

– De har växt upp i en miljö av vackra saker. Våra bilar är fläckfria, vårt hus är fläckfritt och alla våra vänner är vackra, säger pappan enligt Daily Mail.

I dag agerar systrarna vandrande reklam för pappans klinik.

– Okända människor hittar mig till och med på Facebook och säger "Åh, är du Dr. Niccoles dotter? Jag har funderat på att göra ett ingrepp, kan du hjälpa mig?", berättar Charm. 

"Vem bryr sig?"

Systrarna har sedan tonåren vetat att de vill göra ingrepp, särskilt säker var Brittani på att hon ville förstora brösten. Redan som 15-åring började hon tjata för sina föräldrar – och det lönade sig. När hon tog studenten fick hon av sin pappa veta att hon tre dagar senare skulle få göra sin bröstförstoring.

I dag har båda systrarna förstorat brösten och på frågan om ifall det inte känns konstigt att deras pappa har sett och opererat deras bröst svarar Brittani:

– För det första så är jag hans dotter och han såg mig naken när jag var bebis, så vem bryr sig? För det andra – han ser tusentals bröst om året så ett bröst för honom är lika mycket objekt som en penna. Det är hans jobb helt enkelt, säger hon enligt Daily Mail.

Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela