Torsdag 23 Sep
Stockholm

Tre servitriser fick rekorddricks: "Aldrig sett något liknande"

Efter att ha hört tre servitriser prata om sina studielån och ekonomiskt jobbiga situation bestämde sig en kvinna för att ge servitriserna 5000 dollar i dricks- var!

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

USA. Det var i lördags som servitriserna Amber Kariolich, Amy Sabani and Sarah Seckinger fick sitt livs dricks. De hade uppmärksammat att en kvinna tittade lite konstigt på dem, men uppfattade det som att hon bara var nyfiken på vad de pratade om, berättar Seckinger för rrstar.com.

"Gud sände mig för att hjälpa er"

Innan kvinnan gick kom hon fram till servitriserna och räckte över en check på 5 000 dollar, motsvarande cirka 33 000 kronor, till var och en av dem. Sabani berättar för rrstar.com att de försökte säga nej till checkarna, men att kvinnan insisterat på att de skulle ta emot dem. 

– Jag vill att ni tjejer ska ta dessa, som hjälp för skolan och allt annat i livet. Ja, ni kan ta dem. Lägg dem i era fickor. Gud sände mig hit för att hjälpa er, ska hon ha sagt enligt rrstar.com. 

"Aldrig sett något liknande"

Restaurangen där kvinnorna jobbar är en gammal familjedriven restaurang belägen i Caledonia, USA. 

– Jag har aldrig sett något liknande under mina 30 år här. Jag har hört att det händer på andra ställen, men inte i den här staden eller området, säger restaurangchefen Matt Nebiu till rrstar.com

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela