Fredag 24 Sep
Stockholm

Man gick bärsärkagång – sköts av polis

18-årige Tony Grein försökte värja sig med en mattkniv.
1 av 3
18-årige Tony Grein försökte värja sig med en mattkniv. Foto: Faksimil: NBC
Tony Grein fick skador på huvudet.
2 av 3
Tony Grein fick skador på huvudet. Foto: Faksimil: NBC
Skottlossningen fångades på film.
3 av 3
Skottlossningen fångades på film. Foto: Faksimil: NBC

En naken man som enligt polisen hade övermänskliga krafter sköts på tisdagen med tre skott. Mannen dog senare på sjukhuset.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Andra galningar

65-årige Ronald Poppo fick sitt ansikte uppätet av 31-årige Rudy Eugene som också var naken vid tillfället.

USA. Mannen hade attackerat en före detta polis, en man och hans 10-åriga son samt bitit en annan man i ansiktet. När polis kom till platsen försökte han attackera även dem, men efter att ha varnat mannen tvingades de skjuta honom med tre skott.

Fick allvarliga skador

Mannen, som var naken, började med att attackera en 66-årig före detta polis. Därefter jagade han en man och dennes 10-årige son. 

Här någonstans började den nakna mannen bråka med 18-årige Tony Grein som försökte värja sig med en mattkniv. Tony Grein fick allvarliga skador innan polis kom till platsen och försökte få stopp på mannen.  

"Övermänskliga krafter"

Poliserna beskrev mannen som psykotisk och försökte använda en elchockpistol för att stoppa honom men det hjälpte inte och till slut såg sig poliserna tvungna att skjuta mannen med tre skott för att få stopp på honom.

– Den här mannen hade övermänskliga krafter. Han var en stor kille till att börja med, som en linebacker i NFL. Han terroriserade folk längs gatan, sa Palm Beach County Sheriff Ric Bradwhaw till WPTV.

Det är inte klarlagt om mannen dog av skottskadorna eller påverkan av droger.

Kommentera (3)
Kopiera länk
Dela