Tonårstjejen som ville shoppa i butiken hittade inget i sin storlek.
1 av 4
Tonårstjejen som ville shoppa i butiken hittade inget i sin storlek. - Foto: WBZ-TV
"Det ska finnas någonting för alla här", säger butiksägarinnan.
2 av 4
"Det ska finnas någonting för alla här", säger butiksägarinnan. - Foto: WBZ-TV
Nu har hon startat en donation till tonårsflickan.
3 av 4
Nu har hon startat en donation till tonårsflickan.
Efter att ha gjort en Facebook inlägg fick hon in flera donationer.
4 av 4
Efter att ha gjort en Facebook inlägg fick hon in flera donationer.

Butiksägarinna hjälper tonårstjej att hitta balklänning i sin storlek

Tonårstjejen blev frustrerad och ledsen när hon inte kunde hitta en balklänning i sin storlek, nu tar butiksbiträdet tag i saken.


Övervikt

På kort tid gick 29-åriga Whitney Thore upp över 70 kilo och insåg att hon behandlades annorlunda som överviktig än när hon vägde mindre. 

Därför startade hon en kampanj vars syfte är att få folk att sluta skämmas för sin kroppar.

USA. Efter att butiksägarinnan hört en tonårstjej gråta inne i ett provrum i hennes balklänningsbutik bestämde hon sig för att hjälpa till.

"Det ska finnas något för alla"

Designer Diva Consignment Boutiqe öppnades för bara en månad sedan och därför har inte utbudet av klänningar hunnit bli så stort ännu. I de allra största storlekarna hade inte butiksägarinnan Kristen Harris några plagg alls.

"Det skulle funnits någonting för henne här, det borde finnas någonting för alla överallt", säger Kristen Harris till CBS Boston.

Donationer

Butiksägrarinnan skrev ett inlägg från butikens Facebook där hon bad folk om hjälp att både hitta den ledsna tjejen och donera klänningar till butiken.

Tonårstjejen har tagit kontakt med butiken och ska dit för en privat provning där hon ska prova flera olika klänningar, skriver Huffingtonpost.

"Det är jättemånga som har hört av sig och lämnat klänningar som de inte använder längre. Vilket är jätteroligt att se", säger Kristen Harris. 

Se intervjun med butiksägarinnan nedan.




De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen i Vellinge rapporterar om trafikolycka

En häktad för deltagande i terrororganisation

En person har häktats vid Nacka tingsrätt, misstänkt för deltagande i en terroristorganisation, skriver Säkerhetspolisen i ett pressmeddelande.

Trots kritiken – Kinas Huawei får känslig info om Sverige

Nu står det klart att Huawei ska få ta del av affärskänslig information från svenska Post- och Telestyrelsen, PTS. Ericsson och Telia är väldigt kritiska till regeringens beslut.

Sambo? Så delar du upp ekonomin med din partner

Brukar du och din partner bli osams över ekonomin? Nyheter24 har pratat med Madelén Falkenhäll, hållbarhetsekonom på Swedbank, som berättar hur man kan tänka när man ska dela upp ekonomin med sin partner.

Det vill svenskarna helst ha på sig när de begravs

Här är plaggen som svenskarna helst har på sig i graven när de begravs. Vissa plagg är med otippade än andra. Vad hade du velat ha på dig när du begravs?

Stockholmsbörsen flyttar – här är nya adressen

Stockholmsbörsen ska flytta. Om ett år ska de 900 anställda byta arbetsplats från Frihamnen till Stockholm City. Det är inte ett problem att lokalerna är mindre eftersom fler jobbar hemifrån sedan pandemin, berättar Nasdaqs pressansvarige, Erik Gruvfors.