Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här slänger sig mannen till tigrarna

- 17/02/2014, 22:36 -
Mannen hoppade ner i tigerburen.
1 av 4

Mannen hoppade ner i tigerburen.

Skräckslagna åskådare såg honom bli attackerad av tigern.
2 av 4

Skräckslagna åskådare såg honom bli attackerad av tigern.

Men innan de hann döda honom kunde personal locka bort tigern.
3 av 4

Men innan de hann döda honom kunde personal locka bort tigern.

Och mannen kunde fly.
4 av 4

Och mannen kunde fly.

27-åringen befann sig på djurparken när han fick för sig att klättra in i buren där två tigrar befann sig.

KINA. 27-årige Yang Jinhai hade tidigare uttryckt sig i sociala medier om hur trött han var på de olika jobben han hade, skriver Daily Mail.

Till slut fick han jobb som väktare på djurparken Chengdu Zoo där han efter tag började uppdatera om hur "deprimerande" det var att se hur tigrarna levde i fångenskap. Han tyckte även att det var besvärande att tigrarna inte kunde leva som ute i det fria och jaga.

Offra sig för djuren

För att visa sitt stöd tänkte han offra sig själv för djuren.

– Han klättrade uppför burväggen och hoppade ner, och vad jag antar, förväntade sig att djuren skulle attackera honom. I stället så verkade de två tigrarna, en hona och en hane, mer nervösa och honan sprang iväg, säger ögonvittnet Feng Lin.

Psykiska problem

Jinhai försökte påkalla tigrarnas uppmärksamhet genom att göra grimaser och blev därefter attackerad av hanen innan personal lyckade dra in honom i säkerhet.

Jinhais familj berättade att mannen hade varit olycklig och deprimerad en längre tid men att han nu har fått professionell hjälp, skriver Daily Mail.

/
Man
/
Bur
/
/
Zoo