Torsdag 22 Februari 2024

Se flickans skräckfyllda möte – med biltvätten

Ett besök på biltvätten kan låta som något helt ofarligt. Den uppfattningen delar nog inte den här lilla tjejen – hon reagerar nämligen helt hysteriskt.


Den lilla flickan besöker för första gången i sitt liv en biltvätt med sina föräldrar.

Upplevelsen tycks inte vara alltför angenäm inledningsvis. Den tvååriga flickan reagerar nämligen i panik när lödder och tvättborstar polerar bilen hon sitter i och hon söker skydd bakom sin filt. Hennes föräldrar försöker så gott det går att lugna ned henne.

Blandade reaktioner

Flickans pappa, tillika användaren bakom filmklippet, skriver dock i beskrivningen till klippet att tittaren inte ska vara orolig – historien slutar väl och flickan bjuder på ett leende när tvätten är avslutad.

Kommentarerna till klippet är dock blandade, skriver bland annat Metro. En del tycker att det är jättegulligt medan andra vänder sig emot det hela och tycker att det är fel att filma henne under en uppenbart traumatisk upplevelse.

Bedöm själv – är det gulligt eller beklagligt:

/
/
/
Senaste nytt

Avgörandets stund för Nikki Haley

Andersson: Kristersson backar från vårdlöftet

Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson anser att statsministern sviker ett löfte om att skjuta till resurser till vården. Det går inte att lita på vad Sveriges statsminister säger.

Kristersson: Ska inte förhandla med Orbán

Fortsatt stöd till Ukraina och frågor om försvar och säkerhet dominerar när statsminister Ulf Kristersson (M) i dag träffar EU-topparna Ursula von der Leyen och Charles Michel i separata möten i Bryssel.

Två avrättade på arena i Afghanistan

15 skott avfyrades – så var de dömda männens liv släckta. Tusentals afghaner bevittnade den offentliga avrättningen på en idrottsarena.

Örebro: Polisen rapporterar om försvunnen person

"En man är anmäld försvunnen från ett boende i Rosta", skriver polisen på sin hemsida.

Godståg urspårat – stopp i nästan en vecka

Ett godståg spårade på onsdagskvällen ur vid Borlänge station, vilket Falu-Kuriren först rapporterade om.