Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pappa tog pedofil på bar gärning: "Har honom i en blodig hög"

- 19/07/2014, 18:36 -
Misshandlad pedofil

Pappan tog Raymond Frolander på bar gärning när han förgrep sig på hans son.

Youtube faksimil

– Han är knockad på golvet, skicka honom en ambulans, så sa en pappa till larmcentralen efter att han tagit en pedofil på bar gärning med att förgripa sig på hans son.

USA. En pappa som upptäckte att en man föregrep sig på han son slog mannen blodig och medvetslös innan han ringde polisen och berättade att "de kunde komma och hämta honom nu". 

– Jag upptäckte precis en vuxen man förgripa sig på... och jag har honom i en blodig pöl åt dig konstapeln, hör man pappan säga till larmcentralen. 

Den misstänkte, 18-årige Raymond Frolander var rejält blåslagen när polis hämtade upp honom och fick föras till sjukhus. 

Tappade byxorna

Pappans 11-årige son berättade för polis att Frolander hade tagit honom bakom huset och dragit ner hans byxor. När pappan gick ut på baksidan, såg han att Frolander hade en konstig blick och frågade vad han höll på med. 

– När han reste sig och hans byxor föll ner behövde inget mer sägas, förklarar pappan för larmcentralen.   

Frolander har enligt CBS erkänt för polis och den okände pappan har inte åtalats, skriver Daytona beach News-journal

En konstapel beskriver det som att: "han agerade som en pappa."