Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pitbullvalpen hittades brännmärkt med "fuck"

- 24/09/2014, 07:25 -
Felicity var brännmärkt med ordet "fuck" när hon hittades.
1 av 4

Felicity var brännmärkt med ordet "fuck" när hon hittades.

Lexington Humane Society/You Tube

 7-åriga valpen hittades med ordet "fuck" inbränt i pälsen.
2 av 4

7-åriga valpen hittades med ordet "fuck" inbränt i pälsen.

Lexington Humane Society

Felicity har nu opererats för att dölja ordet.
3 av 4

Felicity har nu opererats för att dölja ordet.

Associated Press

Felicity efter operationen.
4 av 4

Felicity efter operationen.

Associated Press/You Tube

En valp hittades övergiven, fastbunden och brännmärkt med ordet "fuck". Nu har hon fått hjälp.

USA. För en månad sedan hittade man en övergiven pitbullvalp fastbunden vid ett staket i staden Lexington i Kentucky. På sidan av valpens bakdel hade någon bränt in ordet "fuck". Enligt den lokala nyhetskanalen WKYT, var valpen brännmärkt flera månader innan hon övergavs. 

Djurhjälpsorganisationen Lexington Humane Society som räddade den sju månaders gamla valpen, har tagit hand om den och döpt den till Felicity. 

– Jag kan inte fatta att man gör något sådant här mot sin hund, säger Dani Constance som arbetar på en hjälporganisation till nyhetsbyrån AP. 

Plastikopererad för att dölja ordet

Enligt WKYT bad organisationen allmänheten om hjälp för att kunna bekosta en plastikoperation på Felicity. Flera människor donerade pengar och nu har hon äntligen fått kirurgisk hjälp för att bli av med ordet. Liz Ubelhor som opererade Felicity säger att hon blev bränd med kemikalier.

– Det här inte på grund av att någon varit ouppmärksam eller klumpig. Det här är helt klart gjort med flit. Det råkar inte bli ett ord, säger hon till AP. 

Tips på gärningsmannen belönas

Sedan historien om Felicity blev känd, har människor donerat massor av pengar till organisationen. Dessutom är det flera som har hört av sig för att de vill adoptera valpen. Den som vet något som kan hjälpa polisen i jakten på gärningsmannen, kommer att få 3500 dollar i belöning, skriver AP.