Mannen tog strypgrepp på kvinnan efter att ha blivit besviken på hennes riktiga person.
Mannen tog strypgrepp på kvinnan efter att ha blivit besviken på hennes riktiga person. - Foto: TT bild

Tog strypgrepp på kvinna – för att hon var olik sitt internet-jag

När mannen blev besviken på kvinnan han mött via internet tog han strypgrepp på henne.


USA. 33-årige Cornelius Jefferson flyttade till östra Kentucky, USA för att bo tillsammans med en kvinna han träffat på internet.

Men efter att de hade träffat varandra öga mot öga ska ett bråk ha utburit. Mannen ska under bråket ha sagt att kvinnan inte var som hon utgav sig för att vara på internet och tog därefter ett strypgrepp på henne, enligt Kentucky.com.

Varnar för internet

Talespersonen för polisen i Laurel County, Kentucky, Gilbert Acciardo sa i samband med händelsen att det går att dra en viktig lärdom från den och valde att fokusera på kvinnans roll i det hela.

Han menar att misshandeln visar att man måste vara försiktig när man pratat med personer online, eftersom de kan säga vad som helst om sig själva, skriver Kentucky.com

/
/
Man
/
Senaste nytt

Lastfartyget Rubymar har sjunkit i Röda havet

Källor: Parter delvis överens om vapenvila

Förhandlingarna om vapenvila mellan Israel och Hamas går framåt, uppger egyptiska säkerhetskällor för Reuters.

Systembolaget: Så straffas personal som råkat sälja alkohol till minderårig

Att arbeta på Systembolaget innebär ett stort ansvar då personalen i kassan varje dag måste hålla stenkoll på att ingen som handlar är under 20 år. Men vad blir då konsekvenserna om det råkar hända?

Så påverkas Sveriges värnpliktiga av Nato

Snart är Sverige fullvärdig medlem i Nato. Vad betyder det för de tusentals unga svenskar som gör eller har gjort sin värnplikt? Vi reder ut några frågor med Pliktverket och Försvarsmakten.

Gunvor erkänner mutor – får mångmiljardböter

Oljebolaget Gunvor, med den svenske grundaren Torbjörn Törnqvist i spetsen, erkänner att bolaget under en rad år betalat mutor till regeringstjänstemän i Ecuador för att vinna kontrakt.

Ica-butiken larmar: "Lite väl mycket trams"

Under den senaste tiden har antalet butiksstölder ökat. En Ica-butik har fått nog och har gått ut med bild på personerna som utnyttjade butikens obemannade system.