Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Naken kvinna räddad efter att ha fastnat i expojkväns skorsten

Brandmän knackade hål i skorstenen och arbetade i två timmar tills de fick loss kvinnan.
1 av 1

Brandmän knackade hål i skorstenen och arbetade i två timmar tills de fick loss kvinnan.

Cal Fire Riverside/Twitter

Nyheter | 05/01/2015 14:21

En kvinna räddades av brandmän efter att ha klätt av sig naken och klättrat ner i sin expojkväns skorsten – och fastnat.

KALIFORNIEN. Det gick troligtvis inte riktigt som planerat för den 35-åriga kvinna som på lördagen klättrade ner naken i exets skorsten.

Enligt CBS ska kvinnan, som även har tre barn med mannen, försökt öppna ytterdörren till fastigheten runt femtiden på morgonen. När hon misslyckades med att komma in genom dörren klättrade hon helt sonika upp på taket, tog av sig alla kläder och gled ner i skorstenen, skriver brittiska Metro.

Kom loss efter två timmar

Där fastnade hon. 

Brandmän vid Cal Fire Riverside i Kalifornien kallades till platsen efter att en granne vaknat av kvinnans rop på hjälp. De tillbringade sedan två timmar med att försöka få loss den fastklämda kvinnan.

Efter att ha hackat sönder delar av ena sidan av skorstenen och slutligen lyckats dra ut henne fördes kvinnan med lindriga skador och sotiga ben till sjukhus, skriver Metro.