Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Obama visar att han är en helt vanlig kille-ish

- 13/02/2015, 07:44
En vanlig kille!
1 av 5

En vanlig kille!

Faksimil Buzzfeed

2 av 5

Faksimil Buzzfeed

3 av 5

Faksimil Buzzfeed

4 av 5

Faksimil Buzzfeed

5 av 5

Faksimil Buzzfeed

Så vanligt som det nu kan sägas vara att leka med en selfiepinne då...

En kan ju lätt diskutera hur vanlig någon som är president i USA egentligen kan tänkas vara. En kan faktiskt fundera rätt rejält. Men när ett hippt och ungt mediehus som Buzzfeed dyker upp, ja då är det bara att spela vanlig. Till och med för Barack Obama.

Bildkälla

Obama gör helt enkelt en massa saker som vanliga människor gör. Han testar lite nya looks i spegeln, han gör lite roliga grimaser och han käkar kakor. Dessutom så leker han även lam vanlig människa och lattjar runt lite med en selfiestick.

Bildkälla

Förutom att visa upp sig själv som en skön helylle-snubbe finns det ju såklart en catch också – Obama vill få amerikanerna att utnyttja den sjukförsäkring som han själv drev igenom. Men det behöver ju inte vi bry oss så mycket om.

Vi kan bara kika på klippet och konstatera att han är en rätt cool president, ändå:

Och vafan. Har vi nu bestämt oss för att Obama är skön kan vi ju lika gärna kolla när han sjunger Al Greens "Let´s stay together".

Och ja, eftersom ni tjatar – här sjunger han "Sweet home Chicago" med Mick Jagger och BB King.

Är Obama en vanlig snubbe?