Obama visar att han är en helt vanlig kille-ish

Så vanligt som det nu kan sägas vara att leka med en selfiepinne då...


En kan ju lätt diskutera hur vanlig någon som är president i USA egentligen kan tänkas vara. En kan faktiskt fundera rätt rejält. Men när ett hippt och ungt mediehus som Buzzfeed dyker upp, ja då är det bara att spela vanlig. Till och med för Barack Obama.

Bildkälla

Obama gör helt enkelt en massa saker som vanliga människor gör. Han testar lite nya looks i spegeln, han gör lite roliga grimaser och han käkar kakor. Dessutom så leker han även lam vanlig människa och lattjar runt lite med en selfiestick.

Bildkälla

Förutom att visa upp sig själv som en skön helylle-snubbe finns det ju såklart en catch också – Obama vill få amerikanerna att utnyttja den sjukförsäkring som han själv drev igenom. Men det behöver ju inte vi bry oss så mycket om.

Vi kan bara kika på klippet och konstatera att han är en rätt cool president, ändå:

Och vafan. Har vi nu bestämt oss för att Obama är skön kan vi ju lika gärna kolla när han sjunger Al Greens "Let´s stay together".

Och ja, eftersom ni tjatar – här sjunger han "Sweet home Chicago" med Mick Jagger och BB King.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är Obama en vanlig snubbe?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Åstorp: Polisen rapporterar om rattfylleri

1 timme sedan

Då kan bitcoinutbudet halveras

1 timme sedan
Det har spekulerats vilt om när den kommer – utbudshalveringen av kryptovalutan bitcoin. Någon gång under veckan har varit riktmärket, en vecka som nu börjar närma sig sitt slut.

Polisen rapporterar om brand, Nacka

1 timme sedan
"Bilbrand i Fisksätra.", skriver polisen på sin hemsida.

Teknikbolagen sänkte Wall Street

2 timmar sedan
Teknikbolagen agerade sänke när Wall Street avslutade handelsveckan i moll. Nasdaqs kompositindex backade över 2 procent.

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

2 timmar sedan
Kundtjänstpersonal pratar med en mängd olika typer av personer. Kundtjänstmedarbetaren Marielle Grääs berättar för Nyheter24 att de flesta är trevliga men att det finns en typ som får personalen att sätta ner foten.

Polisen i Stockholm rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Polis larmas till en villabrand i Långbro.", skriver polisen på sin hemsida.