Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det här grymma underklädes-företaget äger Victorias Secret

- 07/04/2015, 17:37
Curvy Kate
1 av 3

Curvy Kate

Curvy Kate via Glamour UK

Victorias Secret annons som representerar "alla" kroppstyper...
2 av 3

Victorias Secret annons som representerar "alla" kroppstyper...

Victorias Secret

3 av 3

Faksimil

Företaget har gjort en kampanj som visar hur skeva Victorias Secret är.

Förra året hamnade Victorias Secret i blåsväder efter "A body for every body"-kampanjen där en rad VS-modeller skulle vara representativa för alla typer av kvinnokroppar.


Bildkälla: Victorias Secret

Företaget fick kritik från kvinnor runt om i världen som var upprörda över att bilden inte alls representerade alla kroppstyper som kampanjen utgav sig för att göra.

Tydlig pik till VS

Nu har det brittiska underklädes-företaget Curvy Kate lanserat en tävling för att hitta sin nya omslagstjej med en annons som är en tydlig pik till Victorias Secret kampanj. Företaget som är specialiserat på behåar för kvinnor med D-K-kupor, bestämde sig för att köra kampanjen som visar att det finns snygga underkläder för alla kroppstyper.


Bildkälla: Curvy Kate via Glamour UK

– Vi gör vackra underkläder och badkläder som ser fantastisk på ett brett spektrum av siffror och storlekar, så vi vill ha modeller som representerar detta, säger Curvy Kate på deras hemsida.

– Kvinnorna i Victorias Secret kampanj är vackra, men vi tycker att alla kvinnor är vackra på sitt sätt och alla bör bli representerade rättvist i media också, säger företaget till Glamour UK.

hemsidan kan man rösta fram den nya omslagstjejen bland de tio finalisterna, skriver DailyDot.


Bildkälla: Faksimil Curvykate.com

Tycker du att reklam borde bli bättre på att visa olika kroppstyper?