Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

En man som heter Burger ska gifta sig med en kvinna som heter King

1 av 2

Ashley King/Facebook

2 av 2

Ashley King/Facebook

Nyheter | 08/04/2015 12:28

Det kan inte bli bättre än så här, Joel Burger gifter sig med Ashley King. Ödet måste fört samman dessa två.

Första gången någon uppmärksammade deras perfekta namnkombination var i grundskolan i New Berlin där de gick i samma klass. När Joel Burger och Ashley King bjöds upp på scenen av en motivationstalare som var i skolan sa de att de var Burger-King, skriver Mirror.

De försökte därefter i åratal undvika sitt öde. De var vänner, gick på balen tillsammans och erkände till slut att det var Burger-King som gällde. Nu ska de gifta sig.

Historien kring Burger och Kings bröllopsplaner har spridits sig flitigt bland sociala medier. Det har även uppmärksammats av självaste Burger King, alltså snabbmatskedjan, som nu tänker stå för hela kalaset.

– När vi fick höra om det glada Burger-King-paret kände vi ett överväldigande driv att gratulera till deras kommande bröllop. Det kändes som ödet. De hittade varandra och deras berättelse hittade oss, säger Eric Hirschhor, talesperson för Burger King.

Bildkälla: Ashley King/Facebook

Snabbmatskedjan ringde paret över Skype. De förväntade sig endast en gratulation, men Ashley King berättar att de skakade och grät när de fick reda på den generösa nyheten som snabbmatskedjan avslöjade i slutet av deras samtal.

– Allt vi önskar tillbaka är att de lever lyckliga för alltid. Och kanske att de döper sitt första barn till Chicken Fry, uppger en talesman från Burger King, enligt Mirror.

Bröllopet kommer äga rum den 17 juli, och givetvis kommer bröllopsfotot tas framför en Burger King-skylt.

Nu väntar vi bara på att någon som heter Mac ska träffa en Donald.