Kvinnan får upp till sju år i fängelse.
1 av 3
Kvinnan får upp till sju år i fängelse. - Foto: tt bild
2 av 3
- Foto: tt bild
3 av 3
- Foto: tt bild

Sköt mot McDonalds-restaurang – för att de glömt lägga på bacon

Bacon är ju gott... men det här är väl att ta i?


En kvinna i Michigan i USA har dömts till tre till sju års fängelse för att ha skjutit rakt in i en McDonalds-restaurang.

Varför? För att de glömde lägga på bacon på hennes burgare – två gånger.

Yes, du läste rätt. Allting började för ett år sedan när kvinnan, som är i 30-årsåldern, hade beställt en hamburgare med bacon på McDonalds. När hon märkte att burgaren hon fått saknade bacon gjorde hon som säkert många missnöjda kunder skulle gjort – hon åkte tillbaka och klagade.

Restaurangen bad om ursäkt och erbjöd en gratis burgare. Men när även denna burgare saknade bacon tappade kvinnan humöret fullständigt.

Som "klagomål" avlossade hon ett skott rakt in i restaurangen. Och nu har hon fått sin dom. Tre till sju år på kåken. Vi får väl hoppas att det finns bacon där.

Bildkälla

Enligt Fox News ska lyckligtvis ingen ha skadats vid attacken.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du bacon?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

1 timme sedan
Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

1 timme sedan
Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.