Par riskerar 15 års fängelse – efter att ha haft sex på stranden

Det är ett ganska hårt straff, ändå.


BRADENTON BEACH. Det var i juli förra året som 40-årige Jose Caballero och Elissa Alvarez, 20, hamnade mitt i nyhetsflödet, rapporterar Buzzfeed.

Anledningen?

Paret hade sex på en strand – inför en massa människor, bland annat barn. Något som inte alls ses som något soft av myndigheterna i Florida där det hela inträffade. Faktum är att de båda, mot sitt nekande (de hävdar att Alvarez "dansade" ovanpå på Caballero för att väcka honom )nu har dömts som skyldiga. Bland annat efter att en 15 minuter lång video spelats upp i rättssalen.

Bild: Faksimil Youtube

Straffet är ännu inte satt, men det kan bli ett hårt sådant. Enligt Miami Herald riskerar de båda upp till femton års fängelse. Enligt tidningen kommer Caballero antagligen att dömas hårdare än Alvarez då han sammanlagt spenderat åtta år i fängelse, dömd för att ha smugglat kokain.

Något datum för för när straffet ska sättas är ännu inte klart.

Här kan du se ett nyhetsinslag från förra sommaren om händelsen:

/
/
USA
/
/
Senaste nytt

Lastbil har vält på E4 i Skåne

Fikabröd nya vapnet mot vildsvinen

1 timme sedan
Gammalt fikabröd sätts in för att hålla vildsvinen inom det svinpestsmittade kärnområdet kring Fagersta, rapporterar Jaktjournalen.

Polisen i Åstorp rapporterar om trafikolycka

igår 22:49
"En singelolycka med en lastbil inträffar på E4 i höjd med Åstorp.", skriver polisen på sin hemsida.

Viaplay säljer brittiska verksamheten

igår 22:42
Viaplay köpte förra året den brittiska strömnings- och tv-kanaloperatören Premier Sports för 387 miljoner kronor. Nu säljer Viaplay tillbaka verksamheten till de tidigare ägarna, rapporterar Dagens industri. Försäljningspriset är hemligt.

USA-börsen: Bilar vinnare – skinka förlorare

igår 22:12
Indexrörelserna på New York-börsen var marginella på onsdagen. Breda S&P 500-index backade 0,1 procent och Nasdaqs tekniktunga kompositindex tappade 0,2 procent, medan Dow Jones industriindex stängde oförändrat.

Polisen rapporterar om brand, Solna

igår 21:41
"Det kommer ut rök från en bostad i ett flerfamiljshus i Huvudsta", skriver polisen på sin hemsida.