Davis fick brutna revben och blåmärken men mannen som överföll henne mår troligtvis sämre.
Davis fick brutna revben och blåmärken men mannen som överföll henne mår troligtvis sämre. - Foto: Facebook / Taela J-ade

Man gav sig på kvinna med svart bälte – fick rejält med stryk

Tack vare 15 års karateträning visste hon hur hon skulle stoppa överfallet.


25-åriga Taela Jade Davis blev överfallen när hon var på väg hem genom området där hon bor i Melbourne, Australien. Hon hörde inte överfallsmannen eftersom hon hade hörlurar med musik på, skriver Daily Mail.

Davis har svart bälte i karate efter att ha tränat kampsporten i 15 år. När mannen tacklat henne bakifrån och försökte ta på henne, under hennes kläder, bestämde hon sig för att inte ge upp utan en fight.

Bildkälla: Facebook

– Han försökte ta av mig toppen då tänkte jag "det här kommer inte hända" jag tar inte det här utan en fight. Jag slog honom i ansiktet så hårt jag kunde, jag knäade honom i skrevet och revbenen och skallade honom en gång, säger hon till Daily mail.

"Han har nog mer ont än jag har" skriver hon i ett Facebookinlägg. För att fler kvinnor som blir attackerade ska klara sig lika bra uppmanar Davis och hennes mamma alla unga kvinnor att träna kampsport. I det här fallet kan det ha räddat ett liv.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!