Här är restaurangen där "avföringsmat" serveras ur toaletter

Sugen på lite toalettmat?


Under de senaste åren har det blivit en trend med tema-restauranger i Taiwan. Allt från Hello Kitty-teman till grottor har öppnats och nu är även hotellbranschen igång.

Men restaurangen Modern Toilet tar nog ändå priset för mest udda tema. På restaurangen kan kunderna sitta på toaletter och äta över badkar eller ha ett handfat som bord. Maten serveras ur mini-toalettstolar och drickan ur behållare som är formade som urinoarer. Brittiska BBC har gjort ett reportage från stället.

LÄS MER: Här är restaurangen som kör helt rökfritt

Bildkälla: BBC

Glassen som serveras är till och med gjord för att likna bajs och den krossade isen ska likna diarré.

– Det jag hör mest är att gästerna vill kunna ta bra bilder, vilket är anledningen till att jag jobbar så noga med maten. Jag vill att maten ska matcha resten av temat och smaka bra på samma gång, säger restaurangchefen Joe Liu till BBC.


Bildkälla: BBC

De flesta kunder är turister, särskilt från Singapore, Filippinerna och Malaysia, och just därför håller Liu på att utveckla mat som passar turister extra bra. Ett exempel på det är en kryddig nudelsoppa med kokossmak. En kan ju gissa hur den kommer att se ut.

LÄS MER: Servitrisen blir antastad av kund – läxar upp tafsare

Här kan du se ett kort klipp från restaurangen:

Fancy your lunch served in a toilet bowl?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja gå hit och äta?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Palestinska myndigheten: Ny regering godkänd

985 kronor mer i lön för anställda i flera branscher – gäller från 1 april

Den 1 april 2024 höjs lönen för tusentals anställda i butiker, på lager och inom e-handel. Men hur mycket får egentligen du i löneförhöjning?

Leif GW Persson kritisk mot Nytorgsmannens frigivning: "Problematiskt"

Leif GW Persson säger i TV4 Nyhetsmorgon att han tycker att Nytorgsmannens villkorliga frigivning är problematisk. I fängelset har den nu frigivna serievåldtäktsmannen dödshotat personal.

Hjälp! Nordnets hopplösa pensionsfond kostar mig 1000-lappar

Även en ekonomiredaktör kan gå på en blåsning. Nyheter24:s Bilbo Göransson ser över sin gamla tjänstepension från Nordnet – och fem frågetecken gör honom orolig för att han kommer bli en utsvulten fattigpensionär. Här listar vi alla konstigheter i nätbankens så kallade pensionslösning – och en drastisk åtgärd.

En häktad för gängkopplat mord i Uppsala

1 timme sedan
En person har häktats av Uppsala tingsrätt på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mord i Uppsala i september i fjol.

Statsministern kallas till KU om Tidölöner

1 timme sedan
Statsminister Ulf Kristersson (M) och flera av hans regeringskollegor kallas till KU i vår. De ska frågas ut om allt från elstöd till Tidölöner i Regeringskansliet.