Instagramkontot som hyllar alla kvinnoben – hur de än ser ut

Alla ben äger!


Stacey Baker kvinnan bakom Instagramkontot Stace a Lace med över 60 000 följare, som hyllar alla typer av kvinnoben som finns.

Stacey, som är fotograf och bildredaktör på New York Times, startade kontot i mars tillsammans med hashtagen #CitiLegs och började fotografera kvinnor från höften och nedåt. Så nu flödet är fyllt av fantastiska kvinnoben med olika hudfärger, former och stilar.

I samband med projektet har hon även lärt sig att uppskatta alla olika kroppstyper trots sina tidigare komplex.

– Jag har alltid önskat att jag hade modell smala ben som Christy Turlington, men mina favoritbilder i det här projektet är bilder på ben som har kurvor, säger Stacey till Huffington och fortsätter:

– Jag tycker att vissa av dem ser ut som skulpturer och det har varit nyttigt för mig.

Klicka på pilarna i bildspelet för att se fler fantastiska ben!

Ben
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

JO granskar ännu en Kinberg Batra-rekrytering

Ny skyddsjakt på skånsk varg

Efter flera vargangrepp mot får på Söderåsen i Skåne blir skyddsjakt återigen aktuell.

Skildring av sorg över dödat barn vinner pris

Mohammed Salem hade precis välkomnat sitt eget barn till jorden när han såg en gråtande kvinna begrava sitt ansikte i en liten lakaninsvept kropp.

Italien tillåter aktivister på abortkliniker

Ett regeringsförslag som gör det möjligt för abortmotståndare att komma in på abortkliniker har röstats igenom i det italienska parlamentet. "Ett steg bakåt", enligt oppositionen.

Centralbanken: Något ljusare för tysk ekonomi

Den tyska centralbanken Bundesbank skriver i sin månadsrapport att den tyska ekonomin – Europas största – troligtvis växte lite under årets första månader, bland annat tack vare ökad export.

Expert: Münchhausen by proxy är barnmisshandel

1 timme sedan
Föräldrar som svälter, medicinerar eller gör sina barn sjuka på annat sätt – medvetet. Flera fall av så kallad Münchhausen by proxy har uppmärksammats på senare tid. Det kan vara svårt att upptäcka, säger experten Björn Lundin.