1 av 3
- Foto: Faksimil Weibo
2 av 3
- Foto: Faksimil Weibo
3 av 3
- Foto: Faksimil Weibo

Här är vinnarna av kinesiska mästerskapet i armhår

De vann otroligt fina priser.


Tävlingen om vem som har bäst hår under armarna i Kina har precis avslutats, och sex vinnare har utsetts. Och första pris var hela 100 kondomer.

Tävlingen startades av Xiao Meili, som bad kvinnor att skicka in bilder på sitt hår under armarna. Xiao kämpar för kvinnors rättigheter i Kina, och hon säger att syftet med tävlingen är att visa på att kvinnor själva borde få bestämma hur de vill se ut.

– Jag uppmanar inte till att alla måste ha hår under armarna, jag säger bara att om vissa inte vill raka sig borde andra inte tycka att deras hår är vidrigt, säger hon enligt New York Times.


Bildkälla: Faksimil Weibo

Totalt skickades 46 bidrag in, och vinnaren utsågs genom hur många gilla och delningar inläggen fick, det var alltså ingen tävling i vem som hade mest hår.

Vinnaren blev Zhuxixi, som i och med det vann 100 kondomer. Men då priset till tvåan var en vibrator var ändå Zhuxixi lite besviken.

– Sanningen att säga önskar jag att jag hade vunnit priset för andraplatsen, säger hon enligt New York Times.

Också de som kom trea fick med sig något fint hem, det priset var nämligen en mycket praktisk pryl som gör det möjligt för kvinnor att urinera ståendes.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde vi ha en liknande tävling i Sverige?
Tack för din röst!