Fredag 25 Jun
Stockholm

Snodde mjölk från sin polare – fick morfin-spetsad drink tillbaka

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Prova inte det här hemma...

Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En man fick kämpa för sitt liv efter att hans lägenhetskompis skulle skoja lite.

Mannen hade lånat, eller kanske stulit, lite mjölk från sin kamrat. Det var inte omtyckt. Lägenhetskompisen svarade med att spetsa en flaska Jägermeister med en stark dos receptbelagd morfin. Medicinen innehåller opiater, samma aktiva substans som i heroin. Det höll på att sluta riktigt, riktigt illa.

Ovetande, i tron om att lägenhetskompisen bara ville vara schyst och bjussa på en grogg som plåster på såren för att hans moster precis gått ur tiden, svepte mannen raskt i sig den tyska spriten.

Han började snart känna illamående och drack mängder med vatten för att försöka rensa systemet. Det fungerade. Fyra dagar senare erkände rumskamraten mjölk-revanchen.

– Du var en shot ifrån en dödlig koma, ska han ha sagt enligt Mirror.

När mannen fick reda på sanningen gick det kalla kårar genom kroppen, säger han.

– Jag trodde först han skämtade. Jag har bott med den här killen i två månader och trodde han var en schyst kille. Jag hade ingen aning att han var kapabel till något sånt här, säger han enligt Mirror.

Efter att resterande av flaskans innehåll analyserats följde en rättegång. Mannens lägenhetskompis har nu dömts till 18 månaders fängelse.

lite väl hårt va?
Tack för din röst!
Kommentera (5)
Kopiera länk
Dela