Måndag 18 Okt
Stockholm

Julia fick teleräkning på 4 500 – pappans straff är riktigt hårt

1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Snacka om att få lära sig den hårda vägen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är NBC12 som berättar om pappan Jared Cramer och hans elaka straff mot sin dotter. Dottern Julia hade nämligen fått en telefonräkning på 541 dollar, det vill säga över 4 500 kronor.

Något som inte riktigt rimmade med vad pappa Jared budgeterat för.

Bildkälla: NBC12

– Hon berättade det för mig när jag satt i bilen, säger Jared Cramer till NBC, och förklarar att dottern presenterat det med: "Nu är du skyldig mig 500 dollar".

Anledningen till den höga räkningen var att en mängd data inhandlats med målet att surfa runt och instagramma.

Pappans reaktion?

Han beslagtog telefonen och låste in stora delar av dotterns kläder, smink samt smycken. Det hela utspelade sig en vecka före skolstarten. Sedan fick Julia nödvändiga hygienartiklar samt tre omgångar kläder och en utmaning.

Bildkälla: NBC12

Jared hade märkt upp dotterns saker med nummerlappar som var och en representerade ett antal sysslor som Julia skulle utföra för att få tillbaka grejerna.

– Hon trodde att hon skulle få en lite tillsägelse som en "låt det inte hända igen"-situation. Men jag tror att hon tar det ganska bra ändå, säger han till NBC.

Bildkälla: NBC12

Och ja, det verkar hon göra. För redan dagen därpå gick hon upp i gryningen och började arbeta av sin skuld.

– Hon sa: "Vet du vad pappa, jag vet att du älskar mig, och jag vet att jag klantade till det, och jag ska arbeta av det", berättar Jared.

Var det ett rimligt straff?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela