Femåringar rymde från förskola – grävde sig ut för att köpa lyxbil

- 09/09/2015, 14:06
Pigga barn! Obs, genrebild.
1 av 4

Pigga barn! Obs, genrebild.

TT

Använde sig av spadar från sandlådan.
2 av 4

Använde sig av spadar från sandlådan.

COPYRIGHT SCANPIX SWEDEN / HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX

Och ville köpa en Jaguar.
3 av 4

Och ville köpa en Jaguar.

TT/Ap

De stoppades dock på vägen. Obs, genrebild.
4 av 4

De stoppades dock på vägen. Obs, genrebild.

NTB scanpix

Daycare Break?

Det kanske inte alltid är så kul på förskolan som kid. Framförallt inte om man har planer som är omöjliga att genomföra om man måste stanna innanför ett staket.

Något som två ryska femåringar från Magnitogorsk inte tänkte acceptera – så de arbetade fram en plan. En plan som innebar att de grävde sig ut från dagiset. Det skriver brittiska Guardian och hänvisar till ryska Komsomolskaya Pravda.

Bild: TT

Dessutom ska de båda pojkarna med spadar ha jobbat med att gräva en tunnel från sandlådan, under dagisets staket. Något som ska ha pågått i flera dagar innan det blev dags att iscensätta rymningen, vilket väl får sägas vara ganska imponerande för två femåringar.

Bild: TT

Väl ute traskade de båda glatt iväg mot en lyxbilsåterförsäljare – för att inhandla en Jaguar.

Bild: TT

Enligt Guardian hann de båda lite mer än 1,6 kilometer bort från dagiset innan en kvinna stannade till och frågade de båda barnen vad de egentligen höll på med. När de då svarade att de var på väg för att köpa en Jaguar, men inte hade några pengar, så valde hon att plocka upp de båda och körde dem till polisen.

Den roliga historien får dock en fadd eftersmak då dagischefen, enligt Guardian, fick foten efter det inträffade. Well, kanske hade de visat Prison Break inne på skolan?