1 av 2
2 av 2

Elever i chock – såg rektorn i musikvideo med droger, sex och alkohol

Hoppsan!


En biträdande rektor på en skola i Hamptons utanför New York befinner sig minst sagt i blåsväder just nu efter att ha medverkat i en musikvideo som innehåller bland annat, droger, alkohol och sex.


Faksimil YouTube

Rektorn som heter Esther Adler-O'Keefe, är med i början och i slutet av videon till låten 'Best Friends' med rapparen JR och Trey Songz. I början av videon lämnar hon sitt hus i JRs händer och åker iväg med sin man. När hon kommer tillbaka så har JR ställt till med en ordentlig fest i hennes hus.


Faksimil YouTube


Faksimil YouTube

Det dröjde inte länge innan eleverna på skolan kände igen Esther i videon, som på bara några timmar sett över hundratusentals gånger.

Skolområdeschefen Dr Scott Farina verkar inte tycka att Esthers medverkan i videon är lämplig.

– Videon visar beteenden och språkbruk som inte främjas av Southampton skoldistrikt. Dessutom är detta inte representativt för vilka vi är som ett distrikt, och inte heller av våra studenter och personal, säger Farina enligt Daily Mail.

Esther menar på att hon inte visste vad låten handlade om eller hur videon skulle utspela sig innan hon gick med på att medverka.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Turkisk uppmaning om enighet efter Hamasmöte

1 timme sedan

Kriminalvårdare döms för våld mot intern

1 timme sedan
En kriminalvårdare på Skänningeanstalten döms av Linköpings tingsrätt för att ha misshandlat en intern.

Sex häktade efter rekordstort knarkbeslag

1 timme sedan
Sex personer har begärts häktade för synnerligen grovt narkotikabrott. De greps i samband med en stor polisinsats i Nynäshamn söder om Stockholm på torsdagen.

Tusentals drabbade av strömavbrott

1 timme sedan
Ett strömavbrott har under lördagen drabbat Eons kunder i Upplands Väsby kommun norr om Stockholm. Som mest berördes drygt 12 000 av Eons kunder.

Jasmin lever som hemmafru: "Råd att leva på en inkomst"

1 timme sedan
Kan man leva som hemmafru och ändå ha en trygg privatekonomi? Nyheter24 har pratat med Jasmin som lever som hemmafru, och hållbarhetsekonomen Madelén Falkenhäll, för att svara på det.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Helsingborg

2 timmar sedan
"Singelolycka på Sofiebergsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.