Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hennes snapchat-bild får folk att rasa – rider på en jättesköldpadda

- 28/09/2015, 13:58 -

Faksimil Huffington Post

Stephanie bestämde sig för att ta en ridtur på en havssköldpadda och lägga ut det hela på Snapchat. Nu rasar folk över hennes dumma beslut.

Florida. Stephanie Marie Moore skickade en snapchat när hon red på en havssköldpadda, skriver Huffington Post.

Moore greps för att ha begått ett antal brott, däribland övergrepp, förargelseväckande beteende och ofredande av havsköldpaddor.

Händelsen skedde på Melbourne Beach, vilket är den viktigaste stranden för de utrotningshotade djuren att bilda familj, enligt amerikanska Sea Turtle Conservancy.


Bildkälla Youtube

90 procent av havsköldpaddorna i USA har platsen som sitt hem, och befolkningen uppskattar därför vikten av att skydda djuren och utbilda människor om dem.

– Jag hoppas att det här svider lite, och att det leder till ett straff så hon inser att det hon gjort inte bara är dumt, men fel, säger David Hochberg, ordförande i The Sea Turtle Preservation Society, till Huffington Post om Moores beteende.