Hunden var levande begavd – räddades av den här hjälten

En gravid hund blev levande begravd. Till slut hörde en man hennes skall och kom till undsättning när ingen annan gjorde det.


En gravid hund hade blivit nedgrävd av några kommunala byggarbetare när de skulle laga ett hål i trottoaren i den ryska staden Voronezh, rapporterar thedodo.com.

I två dagar hörde Vadim Rustam hunden skälla, men först förstod han inte att hundens skall kom från under trottoaren. När han väl förstod att hunden var begravd under gatstenarna kontaktade han kommunen för att få hjälp – men de sa att inget kunde göras.

Då tog han saken i egna händer och började bryta upp gatstenarna. Och hans hjälteinsats som skedde förra fredagen fångades på film.

Bildkälla: Youtube Faksimil

Hundmamman var rätt chockad när hon väl kom upp ur hålet men viftade snart på svansen när folket runt omkring kelade med henne.

Bildkälla: Youtube Faksimil

Man tror att hon är en gatuhund och har tagits hand om en djurräddningsgrupp. Ingen vet om det var medvetet att gräva ned henne eller en olyckshändelse, thedodo.com.

Här kan du se den fina räddningsaktionen:


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

2 timmar sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

2 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

2 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

2 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.