Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Yogaläraren utnyttjade 15-årig pojke sexuellt – säger att hon var hög

- 03/10/2015, 18:09
Lindsey Ann Radomski.
1 av 3

Lindsey Ann Radomski.

© Facebook

Hon ska bland annat låtit unga pojkar ta på hennes bröst.
2 av 3

Hon ska bland annat låtit unga pojkar ta på hennes bröst.

TT

Det hände under en bar mitzvah.
3 av 3

Det hände under en bar mitzvah.

TT

Hon ska ha utfört sexakter och visat brösten under en bar mitzvah. Hon säger att hon var påverkad av droger.

Yogaläraren Lindsey Ann Radomski, från Scottsdale, är åtalad på 18 punkter efter att bland annat utnyttjat en 15-årig pojke. 33-åriga Radomski ska också visat brösten för barn så unga som 11 år och låtit pojkar "kela" med henne under en Bar Mitzvah, skriver Daily Mail.

Hon hävdar däremot att hon blivit drogad och var hög under hela händelsen. Hennes advokat säger till domstolen att ett hårprov visar att hon var påverkad av våldtäktsdrogen GHB.


Bildkälla: TT

Enligt inspelningar från domstolen ska Radomski ha bjudit in sju pojkar, mellan 11 och 15 år, till att "kela" med henne i ett sovrum under en bar mitzvah när de andra sov.

Enligt Daily Mail menar advokaten att Radomski inte alls kan minnas händelsen och därför inte heller försvara sig samt att hon inte borde behöva göra det eftersom hon var drogad och därför inte kan samtycka till sex.