Skippade öl och socker i 30 dar – resultatet är häpnadsväckande

Sacha Harland bestämde sig för att helt sluta med alkohol och socker. Men vad som händer redan fjärde dagen kommer få dig att tänka till.


Även om du gillar att träna och motionera så kanske du gillar att käka lite godis ibland eller ta en öl med kompisarna. Men vad skulle hända om du gav upp socker och alkohol helt och hållet, samtidigt som du tränar?

Holländska motionären Sacha Harland testade just det här. Och när han säger inget socker menar han verkligen INGET socker, inte ens den typen som finns i vanlig juice. Det gjorde att det enda han kunde dricka till måltider var vatten. Och den här videon visar hur otroligt intressant hur kroppen och humöret påverkas av att avstå från socker och alkohol.


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
skulle du testa det här?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.