Äntligen! Här är jeansen för dig med riktigt stor penis

Klämmer jeansen åt pungen när du sitter ner? Eller vill du bara ha lite svängrum mellan benen? Då är det här jeansen för dig!


Att ha jeans är ju både snyggt och trendigt. Men för många som är välhängda mellan benen så kan ju det bli lite väl tajt ibland. Men nu finns det en lösning!

Märket Mugsy Jeans från USA har helt och hållet specialiserat sig på jeans med extra utrymme mellan benen, eller "där killar som mest behöver det", som de själva uttrycker det.

Idén ska ha kommit till skaparna när de själv var ute och shoppade jeans.

– Vi hittade många slimmade jeans, men alla modeller fick oss att känna som om våra skrev var i Hulk Hogans nack-grepp, säger en av skaparna av jeansen till The Mirror, och enligt Mugsy är jeansen är specialdesignade för att undvika att pungen ska klämmas när man sitter ner.

Så, om du känner någon som lider i tajta jeans, så kanske det här är det perfekta julklappen?

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
behöver du sånna här jeans?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kvinna frias från krigsbrott i Syrien

Här är påskens olycksvägar

Påsken är en av de mest trafikintensiva helgerna på året. Hundratusentals bilar är ute på vägarna. Här är Sveriges 30 mest olycksdrabbade vägar under påskhelgen de senaste fem åren:

Se upp i påsktrafiken - välj stora vägar

Påsktrafiken kan bli intensiv när många i dag ger sig iväg för helgfirande - särskilt till fjällen. Man kanske behöver lite extra tid så se till att ta höjd för det, säger Felicia Danielsson, kommunikatör på Trafikverket.

Man mördade bekant med sparkar och slag

En 42-årig man döms till 16 års fängelse för att ha mördat en man i 65-årsåldern i Mölndals kommun, skriver GP.

Misstänkt handgranat på polisstation

En stor insats pågår på Flemingsbergs polisstation i Stockholm. Enligt flera medier ska det röra sig om en handgranat som påträffats.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Vänersborg

"På E45 strax söder om Brålanda har en personbil kört in i ett mitträcke.", skriver polisen på sin hemsida.