Livesände sin egen rattfylla – du kan gissa vad som hände sen

- 13/10/2015, 11:28 -

Jodå, polisen kom. Det här med att berätta på Periscope att man är full samtidigt som man kör bil är en dålig idé av extremt många anledningar.

Det är otroligt dumt att köra bil efter att ha druckit alkohol. Det är ännu dummare att köra bil efter att du har druckit – samtidigt som du livesänder det hela via appen Periscope.

Det har amerikanska 23-åringen Whitney Marie Beall fått lära sig nu, skriver CNN. Hon började nämligen med en rejäl utekväll – vilket hon filmade. Sen fortsatte hon med att sätta sig bakom ratten – vilket hon filmade.

I den videon som sändes live berättar Beall bland annat att hon är full och att hon inte vet var hon är. Vilket föga förvånande ledde till att folk som följde hennes sändning hörde av sig till polisen som snart också hittade Beall – som dessutom körde runt med ett punkterat däck, skriver CNN.

– Hon var helt borta. Och det är helt uppenbart när man tittar på videon hur illa det var, säger polisen Gary Gross till Bay News 9.

Enligt CNN riskerar Beall nu att åtalas för rattfylla. Överst i klippet kan du se ett nyhetsinslag från New York Daily News.