Riktigt trött kille.
1 av 4
Riktigt trött kille. - Foto: Royal Taxis Rossendale
Taxichauffören visste inte vart han skulle köra med sin däckade passagerare.
2 av 4
Taxichauffören visste inte vart han skulle köra med sin däckade passagerare. - Foto: Royal Taxis Rossendale
Då blev Facebook lösningen.
3 av 4
Då blev Facebook lösningen. - Foto: Royal Taxis Rossendale
zzzZZZzzz.
4 av 4
zzzZZZzzz. - Foto: Royal Taxis Rossendale

Han däckade i taxin – då gjorde chauffören något oväntat

Efter en lång och alkoholfylld utekväll är det inte konstigt att man blir lite trött. Men vissa blir uppenbarligen lite tröttare – och svårväckta – än andra.


En taxichaufför skulle köra hem en en ung man som fått i sig en del att dricka, natten mellan lördagen och söndagen, skriver The Mirror.

Passageraren var 26 år gamla Jonny Helm, som omedelbart däckade så fort han satt sig på bilen. Dessvärre gick han inte att väcka, och taxichauffören hade ingen aning om vart Helm skulle.

Efter att ha kört runt ett tag med en snarkande Helm i baksätet ringde chauffören sin chef, som i sin tur ringde både polis och ambulans. Men han gjorde något annat också:


“Hej där, om någon fortfarande är vaken och känner igen den här personen kan du snälla ge oss en adress eftersom denna man har somnat i en av våra taxibilar och chauffören har ingen aning om vart han ska. Tack.” stod det i Facebook-posten som chefen Ahroon Razaq la upp.

Det hela slutade med att Helm vaknade av sig själv, och enligt utsago “fick panik och sprang”, för att sedan vakna upp till hundratals meddelanden dagen efter. Men han är inte sur över Facebook-posten.

– Jag kommer inte ihåg att jag var i taxin. Det finns inget sätt att väcka mig heller; jag sover djupt, säger han till The Mirror, och fortsätter:

– Jag antar att det är ganska roligt, men jag känner mig lite dum. Jag ska kontakta taxibolaget och be om ursäkt.

/
/
Sov
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!