STARKA BILDER: Här flyr människor i panik från IS-terroristerna

Delar av det vidriga terrorattentatet i Paris fångades på film. Vi vill varna för mycket starka bilder.


Fredagens terrorattack i franska huvudstaden Paris fångades på film. Le Monde-journalisten Daniel Psenny bor mitt emot konserthuset Bataclan filmade fruktansvärda scener från sitt fönster – innan han själv hjälpte till. Något som ledde till att även han träffades av terroristernas kulor.

– Det låg en man på trottoaren. Tillsammans med en annan man jag aldrig sett förut drog vi in honom i porten. Det är då jag träffas av kulan, säger Psenny till Le Monde.

Han träffades i armen och ska ha opererats under morgonen.

Läs mer om attackerna:

/
/
/
Senaste nytt

Rånade par med pistol i villan – ingen gripen

Kollektivavtal för Ingrossokopplad klädkedja

1 timme sedan
Den italienska underklädeskedjan Intimissimi – med Bianco Ingrosso som affischnamn och ambassadör – har tecknat kollektivavtal i Sverige.

Ryssar önskar fred – på Putins villkor

1 timme sedan
Ryska medborgare ser gärna fred – men i så fall ska det ske på den ryska regimens villkor. Folk har lärt sig att leva med det brinnande kriget, enligt en analys av sinnesstämningen i Ryssland.

Efter rekordåren – nu vabbar vi mindre

1 timme sedan
Efter de senaste årens rekordsiffror verkar nu vabbandet minska bland småbarnsföräldrar. Med ett par veckor kvar av året är det betydligt färre ansökningar än under 2022, visar siffror som TT tagit del av.

Varnar för ”megatorka” i framtidens Europa

1 timme sedan
Extrem värme och torka som väntas bli vanligt i slutet av århundradet kan drabba Europa redan närmsta decennierna – och flera år i rad, enligt en ny studie.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Ljungby

1 timme sedan
"En singelolycka med en personbil inträffar på länsväg 527.", skriver polisen på sin hemsida.