Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
837
reaktioner idag

Missade planet till pappans begravning – då gjorde piloten det här

Än finns det godhet kvar i världen.

En familj från Phoenix skulle resa till Tennessee för att gå på deras pappas begravning.

Men familjen missade sitt flygbyte i Minneapolis.

Då tog planets pilot det hedervärda beslutet att vända om för att plocka upp familjen vid gaten.

En pilot på flygbolaget Delta i USA gjorde nyligen en hedervärd gärning, skriver Fox News

En familj från Phoenix skulle resa till Tennessee för att gå på deras pappas begravning. Pappan hade nyligen gått bort efter att ha förlorat kampen mot cancer.

Familjen skulle byta flyg i Minneapolis, men en försening på en och en halv timme gjorde att de precis missade sitt byte.

När familjen rusade fram till gaten kunde de se planet taxa i väg. De skrek och grät i förtvivlan över att de nu skulle missa sin pappas begravning.

Då hände något väldigt sällsynt. Planets pilot råkade se familjen genom cockpitfönstret och bestämde sig för att vända planet och hämta upp dem vid gaten.

– Kvinnan tog telefonen och sa att det inte fanns något de kunde göra. Att tornet inte skulle låta dem taxa tillbaka. Mina systrar och min mamma satt där i tårar och jag skrek genom glaset. Plötsligt ringde telefonen igen. Det är mycket ovanligt att någon stannar och gör något så här vänligt. Vi behöver fler sådana människor i världen, säger Rick Short, en i familjen, till Fox10Phoenix.com.

Pilotens godhjärtade beslut gjorde så att familjen hann till Tennessee för att begrava sin pappa, skriver foxnews.com.

Behövs fler godhjärtade gärningar i världen?

Mer:

Här är sanningen om flygplansluften: Gör den dig sjuk?