Torsdag 29 Jul
Stockholm

Han glömde sin fru på bensinstation – märkte det först efter tio mil

Vi kan anta att det blev riktigt dålig stämning resten av resan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det här kan nog mycket väl vara den otrevligaste bilsemestern någonsin. Den ska ha inträffat i Passo Fundo i Brasilien, där en semestrande familj stannade till för att tanka.

Men när mannen kört tio mil så insåg han sitt misstag – han hade glömt frugan. Anledning ska enligt The Telegraph varit att kvinnan legat och sovit i baksätet, och att mannen inte ska ha märkt att hon inte var kvar i bilen.

Parets 14-åriga son ska också befunnit sig i bilen, men ska ha varit på tok för upptagen med sitt mobilspel för att märka att mamma inte var med i bilen. När mannen insåg vad som hänt vände han – och hustrun var så klart inte jätteglad när mannen kom tillbaka två timmar efter att de glömt henne.

– Hon var väldigt arg. Hon klagade över hur lång tid det tog för mannen att inse att hon inte var med, ska en trafikpolis sagt till lokala medier, skriver The Telegraph.

Flera medier har nu skrivit om nyheten, men det är fortfarande inte helt klart var paret kommer ifrån eller exakt när händelsen inträffade.

Skulle det här kunna hända dig?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela