Hm. Färgerna på spiran verkar inte riktigt stämma.
1 av 7
Hm. Färgerna på spiran verkar inte riktigt stämma. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Efter terrorattackerna i Bryssel har världen visat sitt stöd till landet och till offren genom att lysa upp kända byggnader och monument världen över i den belgiska flaggans färger.
2 av 7
Efter terrorattackerna i Bryssel har världen visat sitt stöd till landet och till offren genom att lysa upp kända byggnader och monument världen över i den belgiska flaggans färger. - Foto: TT Nyhetsbyrån
En av byggnaderna som lysts upp är "One World Trade Center" i New York City.
3 av 7
En av byggnaderna som lysts upp är "One World Trade Center" i New York City. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Men enligt en Reddit-användare ska färgerna vara de rätta i verkligheten.
4 av 7
Men enligt en Reddit-användare ska färgerna vara de rätta i verkligheten. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Även CNN har uppdaterat sin text och skriver nu att spiran på toppen av One World Trade Center "genom kameror" verkar ha färgerna röd, vit och blå.
5 av 7
Även CNN har uppdaterat sin text och skriver nu att spiran på toppen av One World Trade Center "genom kameror" verkar ha färgerna röd, vit och blå. - Foto: TT Nyhetsbyrån
Så här ser den Belgiska flaggan ut.
6 av 7
Så här ser den Belgiska flaggan ut. - Foto: Wikimedia commons
New York City.
7 av 7
New York City. - Foto: TT Nyhetsbyrån

Är det här USA:s misslyckade hyllning till offren i Bryssel?

Är det någon som inte har koll på belgiska flaggans färger, eller är det färgerna i sig som syns annorlunda genom en kamera?


Efter terrorattackerna i Bryssel har världen visat sitt stöd till landet och till offren genom att lysa upp kända byggnader och monument världen över i den belgiska flaggans färger.

En av byggnaderna som lysts upp är "One World Trade Center" i New York City. Men färgerna på spiran högst upp på byggnaden verkar inte riktigt stämma med Belgiens flagga, något som bland annat Reddit har uppmärksammat.

Bildkälla: Reddit

Färgerna verkar nämligen mer likna den franska flaggan än den belgiska.

Bildkälla: Reddit

Men enligt en Reddit-användare ska färgerna vara de rätta i verkligheten. Även CNN har uppdaterat sin text och skriver nu att spiran på toppen av One World Trade Center "genom kameror" verkar ha färgerna röd, vit och blå.


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att det är ett misstag?
Tack för din röst!