Tisdag 30 Nov
Stockholm

Belgisk polis släpper nya rörliga bilder på den tredje flygplatsbombaren

Den belgiska åklagarmyndigheten att bekräftat att de tre männen som syns på övervakningsbilden är misstänkta för terrorattacken.
Den belgiska åklagarmyndigheten att bekräftat att de tre männen som syns på övervakningsbilden är misstänkta för terrorattacken. Foto: TT / AP

En övervakningskamera fångade de tre terrormisstänkta självmordsbombarna på flygplatsen Zaventem i Bryssel. Nu har belgisk polis släppt nya rörliga bilder på den tredje mannen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Den belgiska åklagarmyndigheten att bekräftat att de tre männen som syns på övervakningsbilden, som togs bara minuter innan explosionen på flygplatsen Zaventem i centrala Bryssel, är misstänkta för terrorattacken.

Bildkälla: TT / AP

De två männen till vänster tros ha dött i dådet. Men den tredje mannen till höger, i hatt och ljus jacka, är fortfarande på fri fot. Det är oklart exakt vem mannen är, men han har bland annat pekats ut av belgisk media som Faycal Cheffou. Han ska dock ha gripits i torsdags efter en polisinsats i Bryssel.

Nu har belgisk polis släppt nya rörliga övervakningsbilder på den tredje misstänkte flygplatsbombaren, och det tycks vara från samma tillfälle som den tidigare stillbilden är från.

Polisen vill nu ha hjälp att hitta mannen, vilket kan betyda att den gripne Faycal Cheffou inte är mannen på övervakningsfilmen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela