Lördag 2 Jul
Stockholm

Han var rädd för böter – men polisens fina gest gjorde pappan tårögd

Det var i måndags eftermiddag som LaVonte Dell, 28, åkte bil tillsammans med sin treåriga dotter i Westland i Michigan.
1 av 3
Det var i måndags eftermiddag som LaVonte Dell, 28, åkte bil tillsammans med sin treåriga dotter i Westland i Michigan. Foto: TT Nyhetsbyrån / Facebook
Plötsligt stoppades de av en polis. LaVonte Dell trodde då att han skulle bli bötfälld. Men i stället hände något oväntat.
2 av 3
Plötsligt stoppades de av en polis. LaVonte Dell trodde då att han skulle bli bötfälld. Men i stället hände något oväntat. Foto: Facebook
Polismannen tog nämligen med pappan och dottern till ett köpcentrum. Där köpte han helt enkelt en bilbarnstol till dem – för sina egna pengar. Bilden är från ett annat tillfälle.
3 av 3
Polismannen tog nämligen med pappan och dottern till ett köpcentrum. Där köpte han helt enkelt en bilbarnstol till dem – för sina egna pengar. Bilden är från ett annat tillfälle. Foto: TT Nyhetsbyrån

Pappans bil stoppades och han var rädd att han skulle få böter. I stället fick han något oerhört fint.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var i måndags eftermiddag som LaVonte Dell, 28, åkte bil tillsammans med sin treåriga dotter i Westland i Michigan, USA. Plötsligt stoppades de av en polis. LaVonte Dell trodde då att han skulle bli bötfälld. Men i stället hände något oväntat.

Hans dotter satt i baksätet utan en bilbarnstol. När polismannen, som heter Joshua Scaglione, fick syn på detta bestämde han sig för att hjälpa till.

Pappan blev gråtfärdig och förklarade att han inte har råd att köpa en bilstol just nu, och att han hade haft det tufft, säger Joshua Scaglione till amerikanska ABC News.

Polismannen tog därför med pappan och dottern till ett köpcentrum. Där köpte han helt enkelt en bilbarnstol till dem – för sina egna pengar.

– Det finns fortfarande riktiga superhjältar i den här världen, säger pappan LaVonte Dell.

Pappan blev gråtfärdig av den fina gesten och valde senare att dela med sig av händelsen på Facebook. Inlägget har delats tiotusentals gånger.

Han glömde dock fråga vad polismannen hette innan de skiljdes åt. De båda har återförenades dock under onsdagen efter att pappans inlägg på Facebook blivit så uppmärksammat.

LaVonte Dell hoppas nu att människor som hör om händelsen "lär sig att aldrig döma hunden efter håren" och att "det fortfarande finns goda människor där ute som anstränger sig för att skydda dig och se till att du är okej", skriver ABC News.


Hade du gjort likadant?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.