Onsdag 6 Jul
Stockholm

Smurf och Shrek målades med markeringspennor

Missarna hittades i West Yorkshire i England.
1 av 3
Missarna hittades i West Yorkshire i England. Foto: Faksimil Facebook
Någon hade målat de med markeringspennor.
2 av 3
Någon hade målat de med markeringspennor. Foto: Faksimil Facebook
De togs direkt till ett räddningscenter för katter, där de på en gång fick komma till en veterinär eftersom man inte riktigt visste hur mycket färg de hade fått i sig.
3 av 3
De togs direkt till ett räddningscenter för katter, där de på en gång fick komma till en veterinär eftersom man inte riktigt visste hur mycket färg de hade fått i sig. Foto: Faksimil Facebook

Kattungarna Smurf och Shrek har råkat illa ut.

Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Ibland händer det saker som får en att tappa tron på mänskligheten HELT!

Som när två små kattungar hittas alldeles blå- och grönmålade över HELA kroppen. Ja, du hörde rätt. Blå- och grönmålade.

Missarna hittades i West Yorkshire i England och färgen någon använt för att göra dem blå och gröna är vanliga markeringspennor, skriver The Sun.

Bildkälla: Facebook

Missarna togs direkt till ett räddningscenter för katter, där de på en gång fick komma till en veterinär eftersom man inte riktigt visste hur mycket färg de hade fått i sig. Katter slickar på sig själva för att tvätta sig.

Enligt de som jobbar på räddningscentret är katterna bara fyra till fem veckor gamla och mår väldigt dåligt. De har fått namnen Smurf och Shrek på grund av färgerna.

– Här säger vi ofta att det inte går att chocka oss. Vi har hanterat de flesta situationer, men det här är första gången, säger Katie Jane Lloyd, till The Sun.

Gillar du katter?
Tack för din röst!
Kommentera (6)
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.