Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
152
reaktioner idag

Smurf och Shrek målades med markeringspennor

Kattungarna Smurf och Shrek har råkat illa ut.

Missarna hittades i West Yorkshire i England.

Någon hade målat de med markeringspennor.

De togs direkt till ett räddningscenter för katter, där de på en gång fick komma till en veterinär eftersom man inte riktigt visste hur mycket färg de hade fått i sig.

Ibland händer det saker som får en att tappa tron på mänskligheten HELT!

Som när två små kattungar hittas alldeles blå- och grönmålade över HELA kroppen. Ja, du hörde rätt. Blå- och grönmålade.

Missarna hittades i West Yorkshire i England och färgen någon använt för att göra dem blå och gröna är vanliga markeringspennor, skriver The Sun.

Bildkälla: Facebook

Missarna togs direkt till ett räddningscenter för katter, där de på en gång fick komma till en veterinär eftersom man inte riktigt visste hur mycket färg de hade fått i sig. Katter slickar på sig själva för att tvätta sig.

Enligt de som jobbar på räddningscentret är katterna bara fyra till fem veckor gamla och mår väldigt dåligt. De har fått namnen Smurf och Shrek på grund av färgerna.

– Här säger vi ofta att det inte går att chocka oss. Vi har hanterat de flesta situationer, men det här är första gången, säger Katie Jane Lloyd, till The Sun.

Gillar du katter?

Mer:

Du kommer aldrig kunna gissa vad grisen föddes med - i stället för ögon