Hunter Osborn har i förhör berättat att han känner sig äcklad av sitt beteende.
Hunter Osborn har i förhör berättat att han känner sig äcklad av sitt beteende.

Han flashade könet på skolbilden och polisanmäldes – här är hans straff

Faktum är att det inte blir något straff. Eller i alla fall inte från polisens håll. Disciplinära åtgärder åtgärder kan dock fortfarande väntas från skolan.


Nyheter24 skrev tidigare i veckan om Hunter Osborn från Mesa, Arizona, som när det var dags att ta foto inför skolans årsbok valde att lämna byxorna hemma.

På fotot som är taget tillsammans med Mesa high schools amerikanska fotbollslag kan man se Hunter Osborn stå leende utan byxor. Nu har polisen i Mesa släppt alla anklagelser mot 19-åringen, skriver New York Post.

Osborn har erkänt för polisen att det var ett dumt skämt och att han kände sig äcklad av sitt eget agerande. Skolan har tidigare uppgett att 19-åringen kan vänta sig disciplinära åtgärder.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Raketer mot Israel efter dödlig attack i Libanon

Kavli vill ta större klimatansvar – ska minska utsläppen: “En tuff resa”

Livsmedelskoncern Kavli vill ta ett större ansvar för miljön har därför satt upp egna klimatmål. Målen bygger på en noggrann analys av verksamhetens klimatpåverkan.

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

1 timme sedan
USA:s senaste sond klarade det inte. Men Japans lilla landare visar sig nu, mot alla odds, ha överlevt ännu en brutal natt på månen. "Vi fick svar från Slim i går kväll!" utropar landets rymdstyrelse lättat.

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

1 timme sedan
Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

2 timmar sedan
En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

2 timmar sedan
"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.