Gaykillens svar till hatprästen är helt klockrent

Prästen sprider hat mot HBTQ-personer tills vår hjälte cyklar in i bilden.


Klippet med den homosexuelle killen på cykel som ger prästen svar på tal gör succé på internet.

Prästen talade om det onda med homosexualitet och predikade med HBTQ-communityt på ett torg i Glasgow, England. Flera personer började filma för de tyckte de prästen sa var väldigt olämpligt.

Plötsligt kommer en kille i röd hjälm på cykel, han stannar till och säger "Jag är homosexuell, säg alla de där sakerna till mig". Prästen svarar att Gud älskar honom ändå och repliken som killen på cykel ger har nu hyllats.

"Jag älskar mig själv, det behöver jag ingen Gud för att göra". Klockrent!

I Sverige är det kyrkan som står för de klockrena svaren, som när Emma frågade om det var okej att bli full på långfredagen. Klockrent var också Saras svar till personerna som hånade hennes vikt. Världen är full av hjältar!


/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rekordmånga svenskar vill behålla kontanter i framtiden

1 timme sedan

Vinnaren av Drömvinsten på 101 miljoner är hittad – det ska han göra för pengarna

2 timmar sedan
Under lördagen vann en man Lottos Drömvinsten på drygt 101 miljoner kronor. Men han var länge eftersökt, då man inte visste vem han var. Men nu är vinnaren av Drömvinsten hittad. Här får du veta vad han ska göra med pengarna.

Lugnt på USA-börsen trots bankchefens uttalande

2 timmar sedan
Indexrörelserna på börsen i New York svängde kring nollan på tisdagen sedan Jerome Powell, chef för USA:s centralbank Federal Reserve, återigen varnat för att räntorna kan behöva hållas kvar på en högre nivå under en längre period.

Powell: Räntesänkningar dröjer i USA

2 timmar sedan
Det blir mer och mer osannolikt med en sänkning av den amerikanska styrräntan inom den närmaste tiden, enligt USA:s centralbankschef Jerome Powell.

Växjö: Polisen rapporterar om trafikolycka

3 timmar sedan
"Lastbil med släp i diket, Norra Åreda", skriver polisen på sin hemsida.

Rullstolsburen person dog – föll ner i pool på servicehus

3 timmar sedan
En rullstolsburen person föll ner i en pool på ett serviceboende i Västerås på julafton i fjol och avled ett par dagar senare. Nu har kommunen Lex Sarah-anmält händelsen.