Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Aimee hittade en levande fjäril i lunchsalladen

- 11/05/2016, 12:59

När Aimee nästan ätit upp hela lunchsalladen, som hon köpt i sin lokala matbutik, upptäckte hon att något rörde sig på botten.

19-åriga Aimee Davies från Buckley fick en riktigt obehaglig chock när hon tittade ner i sin sallad. När hon nästan ätit upp hela lunchsalladen, som hon köpt i sin lokala matbutik, upptäckte hon att något rörde sig på botten. Det visade sig vara en livs levande malfjäril som på något sätt överlevt inne i sallandsburken.

Aimee tyckte det var äckligt men hennes kollega blev så äcklad att hon spydde.

Företaget som tillverkar salladen har skickat Aimee en värdecheck för sallad på motsvarade 235 kronor och hoppas hon vill äta deras sallad fler gånger. Till lokal media säger Aimee att hon är svårt traumatiserad av händelsen så någon mer sallad lär det inte bli.

Det Aimee var kanske äckligt men frågan är om inte jätteråttan Michael hittade i köket är snäppet värre. Eller kanske är den här fisken som plötsligt börjar "leva" på tallriken det äckligaste?