Det här lade hon pengar på.
Det här lade hon pengar på.

Christine "fick" 28 miljoner av misstag – så här spenderade hon pengarna

Christine Jaixin Lee måste ha blivit ganska förvånad när hon en dag hade ovanligt mycket på sitt bankkonto. Här är vad hon spenderade alla pengar på.


En månad före sin 18-årsdag var Christine Jaixin Lee med om något helt otroligt. Hennes bank råkade nämligen av misstag sätta in 4,6 miljoner australiensiska dollar på hennes konto. Det motsvarar nästan 28 miljoner svenska kronor.

Det här hände 2012, och Jaixin Lee som är från Malaysia hade då bott i Syndey i ett år.

Hon har sedan dess levt ett riktigt lyxliv för pengar – som ju inte var hennes. Enligt Daliy Mail förde hon över ungefär 50 000 om dagen till ett hemligt bankkonto och lyckades på så sätt hålla sig undan.

Ända tills nu. I förra veckan greps hon, och nu har en lista över vad som sägs vara henne lyxiga inköp läckt ut.

Och av listan att döma verkar hon gilla dyra handväskor.

Bland annat spenderade hon ungefär 1,7 miljoner i en Dior-butik i Sydney i april 2015. Och det var inte nog – hon kom nämligen tillbaka dagen efter och brände nästan en miljon till, skriver Metroxpress.

Här är hela listan:


Det finns andra som blivit miljonärer på ovanliga sätt. Eller vad sägs om den här snubben som vann på lotto men struntade i att berätta det för sin fru?

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du behållit pengarna?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

Ruttet påskägg för skattebetalarna: Kommunchef tappade bort miljard

Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,5 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.

Polisen rapporterar om fylleri / lob, Åre

"Centrala Åre, ung man omhändertagen av polis", skriver polisen på sin hemsida.

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

1 timme sedan
Flera länder kommer att skicka soldater för att hjälpa Frankrike att säkra OS i Paris, meddelar en representant från det franska försvarsdepartementet.

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

1 timme sedan
Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.